zaterdag 26 maart 2022

Inschrijving 30e BAX 5x5 estafetteloop in Doetinchem geopend

De flyer van de 5x5 estafetteloop in Doetinchem

Teams voor de BAX 5x5 estafetteloop kunnen zich vanaf nu inschrijven. Kijk hiervoor op www.argoatletiek.nl en klik door naar het inschrijfformulier. De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 14 mei a.s. We proberen een extra feestelijk tintje te geven aan deze dertigste editie.

Het meest bijzondere van een estafetteloop is natuurlijk het team-aspect van het hardlopen. Vaak is hardlopen een eenzame sport, maar in een estafette draait alles om je team.  Door de relatief korte afstand is het evenement voor veel lopers geschikt. Bovendien een unieke combinatie van gezelligheid en hardlopen. 

ARGO Atletiek organiseert dit bijzondere evenement nu al voor de 30e keer. We nodigen alle (beginnende) hardlopers uit de regio uit om te ontdekken waar het om gaat en waarom teams jaar na jaar terugkeren om samen deze wedstrijd te lopen. Elk team bestaat uit 5 lopers die elk 5 km afleggen over een gevarieerd parcours. Je kunt deelnemen met een heren-, dames-, mix- of jeugdteam. 

De start is om 13.30 uur op de fraai gelegen atletiekbaan van Argo. In de kantine is nogal wat voor de inwendige mens verkrijgbaar, zowel voor lopers als toeschouwers. Ook Dit jaar ontvangt de teamleider deze digitaal toegestuurd. Deze foto’s worden vanaf 12.00 uur genomen door onze fotograaf. Het volledige programma vind je op onze website www.argoatletiek.nl

Ga de uitdaging aan en stel een team samen met familieleden, met buurtgenoten, met je hardloopclubje, met je vereniging of met je vrienden of collega’s. Individuele lopers kunnen zich op de dag zelf aanmelden. Ze worden dan, bij voldoende belangstelling, door de organisatie ingedeeld in een team. 

Klik op de links voor meer informatie



Geen opmerkingen: