donderdag 21 augustus 2008

Training in Garderen

Voor ons hotel in Garderen
Bram en ik zijn een aantal dagen heerlijk wezen mountainbiken op de Veluwe. Sinds een tijdje beschikt dit gebied over een digitale fietsrouteplanner (www.fietseropuit.nl) Je kunt dan je route thuis al uitstippelen en via het knooppuntennetwerk de route fietsen.


Donderdag hebben we door het Nationaal Park de Veluwezoom gefietst. Van Laag Soeren, door het Eerbeekse veld naar de Posbank met de beruchte Emmapyramide. Om daarna door het Loenense bos met z’n watervallen en de Scherpenberg weer langs het Apeldoorns Kanaal terug te fietsen.

Aan het begin van de avond heb ik nog even mijn hardloopschoenen aangetrokken om een eindje in de buurt van ons hotel in Garderen te lopen.

Op vrijdag stond de Speuld route op het programma. We vertrokken vanuit Garderen en fietsten door het prachtige Sprielderbos en het Huinerveld naar Putten. Om vervolgens via het Leuvenumse bos, de Ermelose heide (met één van de grootste schaapskooien van Nederland) en het Speulderbos weer bij ons hotel te komen.

De weersvooruitzichten waren voor deze dagen niet zo best maar we hebben van de ongeveer 100 kilometer die we gefietst hebben, nog geen 5 kilometer regen gehad. Het zat ons gelukkig mee.

Geen opmerkingen: