vrijdag 4 januari 2013

Wie gaat er mee naar de Belgische Ardennen?

Route Klavertje Vier
Trefle a 4 Feuilles – Olne
Zondagmorgen 20 januari start er bij het clubhuis van Courir pour le Plaisir in Olne (net onder Luik) een soort van Klavertje-Vier marathon. Deze is opgebouwd uit vier verschillende ronden waarbij je elke keer weer uitkomt bij het clubgebouw en je zelf kunt beslissen of je nog door gaat of niet. Je hoeft dus niet van te voren aan te geven wat je wilt doen. De afstanden (ronden) zijn: 12 - 11 - 9,2 - 10 km.

De start is om 10.00 uur en wie niet wil overnachten zullen dus om ongeveer 6.30 uur vanuit Aalten moeten vertrekken. Het idee is echter om al op zaterdagmiddag 15.00 uur te vertrekken en aan het eind van de middag in te schrijven en de overnachtingsbon (à € 15,-) op te halen in het clubgebouw waarmee we in het kasteel van Wegimont kunnen overnachten, inclusief ontbijt op zondagmorgen. Zaterdagavond eten we dan gezamenlijk in pizzeria La Plume in Soumagne, op loopafstand van het kasteel. De kosten van de loop zijn 8 euro.

Graag even op korte termijn de wensen van een ieder doormailen zodat Henrie kan proberen een groepsboeking te maken. Ook eventuele supporters kunnen mee overnachten.

Voor meer informatie klik op de volgende links

informatie 

site organisatie

Uiterlijk op zondag 6 januari wil hij alle deelnemers en overnachters doorgeven, dus tot dan kunnen jullie je nog opgeven henrie@3dnb.nl

Deelnemers: Henrie Drenthel, Wim Brinkman, Gerrit te Lindert, Peter Kroesen (Dinxperlo), Henk Lammers, Evelien Hillen, Tracey Jewell en Bjórn Demkes en misschien Katja.

2 opmerkingen:

wim brinkman zei

Echt een aanrader,zeker voor lopers die eens wat anders willen.Geweldige omgeving ,mooie natuur ,en vooral genieten,want de tijd is niet belangrijk

Katja zei

Henrie,

Bjorn heeft zich ook niet opgegeven.
Helaas kunnen we niet mee naar de mooie Ardennen.

we wensen jullie heel veel succes en loopplezier.

Groetjes Katja