dinsdag 29 januari 2013

Uitnodiging voor een Smokkeltocht met Schorre Piet

Start: vrijdag 1 februari 2013 om 19.00 uur
Op vrijdagavond 1 februari 2013 organiseren Andre Balke en Peter Baten een trainingsloop. Deze smokkeltocht gaat over unieke Kommiezenpaden op de grens van Nederland en Duitsland, tussen Aalten en Bocholt. Schorre Piet, smokkelaar van het eerste uur, zal ons begeleiden en met de duisternis zal een hoofdlampje geen overbodige luxe zijn. 

Smokkelen is eigenlijk iets uit een ver verleden maar met deze route krijg je de kans om weer eens wat dingetjes uit die goede oude tijd op te doen. Bij terugkomst van deze spannende en sensationele loop, volgt een binnengesmokkeld broodjesbuffet met koffie.

De smokkeltocht gaat onder alle weersomstandigheden door, hevig onweer uitgezonderd. We verwachten iedereen bij de familie Balke op ’t Slaa 75 in Aalten. Om 19.00 uur begint de criminele duurloop van ruim 15 kilometer in een tempo van ongeveer 6 minuten per kilometer. De gehele avond is voor eigen risico.

Wil je graag meelopen geef je dan even op:

Deelnemers: 1.Andre Balke, 2.Peter Baten, 3.Geert Wevers, 4.Wim Brinkman, 5.Ingrid van Zolingen, 6.Harro Rijnsaardt, 7.Henrie Drenthel, 8.Marco van Rijs, 9.Herman Baten, 10.Anky Bruil, 11.Roel Somsen, 12.Andre Bruil, 13.Luuk te Brake, 14.Rianne Fokkers, 15.Henk Lammers, 16.Andre Bleumink, 17.Henk Mengers, 18.Evelien Hillen, 19.Tracey Jewell

23 opmerkingen:

wim brinkman zei

Ik ben er ook bij,

ingrid zei

gezellig wat een leuk idee, ik bun er biij

Harro zei

Spannend! Count me in. Leuk begin van de maand.

Henrie zei

Ben er ook bij.

Harro zei

Henrie, als jij nou een jacuzzi meesmokkelt...

herman zei

moet ik nu de wandel- of de loop schoenen aan doen, tempo 6 km.....? ik zal er iig zijn, spannend! Herman

Anky zei

Ik ben van de partij!

Roel zei

Ook ik ben er.

Andre Br. zei

Ik loop als infiltrant mee...

luuk zei

ik ga ook mee groeten luuk

Erwin je kunt nu niet achterblijven

Rianne zei

Ik loop ook mee.

Anoniem zei

Henk Smokkeld ook een paar kilootjes mee, wat is het thema "hard" of "soft"ware

André zei

Kan er nog een vrijbuiter van de LVG meegesmokkeld worden?

Anoniem zei

Ik doe graag mee.
Kan iemand mij ophalen, want ik heb geen auto beschikbaar.

Henk Mengers

Geert zei

Ik kom wel langs Henk, ga om iets voor zevenen maar langs de kant van de weg staan.

Erwin Wamelink zei

Heyhey!

Helaas helaas, ik heb morgenavond nog verplichtingen voor school, ja dat lees je goed! Luuk veel plezier en je redt het wel tussen al die oudjes! (grapje natuurlijk)

Maak er een gezellige avond van!

Groetjes Erwin

Walter Vaags zei

Als ik weer volledig vertrouwen in mijn knie had gehad, dan had ik mee gedaan. Nu nog even niet. Volgende keer beter.

Walter

theo stronks zei

In mijn diensttijd,lang geleden vaak beticht van smokkel m.n. van sigaretten.Aangezien dit nog niet verjaard is ben ik bang dat het toch nog tot een veroordeling komt wanneer ik opgepakt wordt.Bij de samenstelling van deze groep is mij opgevallen dat er enkele mensen zijn die connecties hebben of gehad hebben met CIA FBI en de vroegere KGB.Deze spion achtige akiviteiten doen mij het ergste vrezen.Aangezien ik de zaterdag verwacht wordt om leiding te geven aan velen van jullie,lijkt het mij verstandig om me daarop voor te bereiden.Wens een ieder een behouden tocht.!!!!!!!!!!!

Anoniem zei

Ik ben er ook bij!
Gr. Tracey

Geert zei

Wie maakt de 20 vol?

Evelien zei

Allen weer super bedankt voor de gezelligheid. En de organisatie natuurlijk voor de mooie (te lange) route en goede verzorging. Grtjs Evelien

André zei

Het was weer helemaal geweldig. Lekker in het donker door de modder en de plassen stampen... In goed gezelschap en met zo'n flesje achter de kiezen kun je meer dan je denkt ;-) Na afloop geweldige ontvangst met snert en stokbrood. Ik wil de organisatie dan ook hartelijk danken voor dit top-evenement en tot de volgende keer!
PS ik zal morgen mijn Garmin eens uitlezen om te zien waar we nu eigenlijk geweest zijn, ik was kats de weg kwiet...

Rianne zei

Organisatoren en medelopers hartelijk dank voor deze voor mij in meerdere opzichten grensoverschrijdende smokkeltocht. Heb de afterparty aan me voorbij moeten laten gaan, was tot op het bot verkleumd, maar dat mocht de pret niet drukken. Met een voldaan gevoel zeg ik nogmaals bedankt allen.