dinsdag 6 oktober 2015

Aankondiging van de Wim Lebbink Herfstlopen in Wehl

De flyer van de herfstlopen in Wehl
De Wim Lebbink Herfstlopen zijn een begrip in het Achterhoekse hardloopgebeuren. Al vele jaren staat deze loop op de agenda van vele regionale en recreatieve lopers. In 1980 begon Pac-Tu-Wehl met het organiseren van de Pac-Tu-trimlopen. Twee jaar later werd het omgedoopt tot De Herfstlopen. Tegenwoordig is het vernoemd naar Wim Lebbink als eerbetoon aan de in 2007 overleden oud-voorzitter en initiator. In 2015 is de loop overgenomen door de nieuw opgerichte Stichting Sportpromotie Wehl. De stichting bestaat uit een aantal jonge Wehlse hardlopers. Deze enthousiastelingen gingen er niet mee akkoord dat de Wim Lebbink Herfstlopen verloren zouden gaan!

Het parcours van de Wim Lebbink Herfstlopen gaat grotendeels door de prachtige rustieke Wehlse bossen. Dit is een onderdeel  van een particulier landgoed. Een deel van de opbrengst komt dan ook ten gunste van de stichting Vrienden van het Wehlse Bos. Het eerste en laatste deel van de 5 en 10 kilometer (twee rondes) bestaat uit verharde wegen. 

De start en finish is bij Koningin Beatrixcentrum. De start van de 10 km is om 09:00 uur en de 5 km start om 10:15 uur.

De voorinschrijving is geopend. Voor beide dagen dien je je apart aan te melden. We vinden het erg leuk als je mee wilt doen!

Klik op onderstaande links voor meer informatie




Geen opmerkingen: