donderdag 7 juli 2016

Team uit Dinxperlo doet mee aan survival run van drie dagen

De Buuls van Ropes&Running, met onder andere Marieke Prinsen en Geert Zweerink, zijn volop in training voor de Ultra Survival Run 2016
De Buuls/Ropes&Running van survivalvereniging Ropes&Running uit Dinxperlo doen mee aan de Ultra Survival Run 2016, een wedstrijd die drie dagen duurt. Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 Juli wordt ruim 200 kilometer afgelegd waarin tien survivaletappes gehaald moeten worden.

De start is in Leeuwarden waarna de teams al (hard)lopend, fietsend of met de kajak door Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland trekken. De finish is zondag 10 juli in Beltrum, bakermat van de survivalsport. Survivalverenigingen die zijn aangesloten bij de Survivalbond Nederland mogen met een team meedoen. Inmiddels hebben zich 40 teams ingeschreven.

Voor Ropes&Running doen mee: Alena Banser, Marieke Prinsen, André Beernink, Rick Heutinck, Willem Jansen, Niek Renting, Geert Zweerink, Anke Freriks (verzorging en teamcaptain), Jurgen ter Haar (verzorging), Henk Jansen (verzorging). Via sponsoring is het benodigde geld en materieel bijeengebracht. Op facebook worden de vorderingen vermeld en foto’s en filmpjes geplaatst.(bron)

Geen opmerkingen: