dinsdag 19 juli 2016

Wetenswaardigheden Fiat Winkelhorst Walfortloop 2016

Drukte bij de Walfortloop in 2013
Wedstrijdinformatie Fiat Winkelhorst Walfortloop 2016
Dinsdag 19  juli vindt de FIAT Winkelhorst Walfortloop. Enkele belangrijke wetenswaardigheden over deze Zomeravondloop.

Organisatie:
Atletiekvereniging AVA`70

Start- en finishlocatie:
De start en finish van alle wedstrijdonderdelen vindt plaats op de atletiekaccomodatie van AVA`70 - Adres: Bredevoortsestraatweg 110-A, 7121 MH Aalten

Programma:
19.00 uur: Start 1 kilometer (kinderen tot en met 9 jaar)
19.15 uur: Start 2 kilometer (kinderen 10 tot en met 15 jaar)
19.45 uur: Start 6 kilometer, 1 ronde

Parcours:
De wedstrijd van de jeugd (1 kilometer) vindt plaats op de atletiekbaan, waarbij de jongste talenten ruim 3 ronden lopen. De deelnemers aan de 2 kilometer gaan van de baan af in de richting van de Walfortlaan, waar een draaipunt in het parcours zit. Het parcours van de 6 kilometer gaat over verharde wegen en zandpaden in het prachtige buitengebied rondom kasteel `t Walfort.  

Kleedgelegenheid:
Er is een mogelijkheid om te kleden in het clubhuis van AVA`70

Parkeergelegenheid:
Parkeren kan op het complex van AVA`70 en bij zwembad `t Walfort. Volg zo mogelijk de aanwijzingen van de verkeersregelaars. De afstand van het zwembad is gelegen op ongeveer 500 meter van de start- en finishlocatie.

Inschrijving:
De voorinschrijving sluit op maandag 18 juli om 23.59 uur. Op de wedstrijddag kan er vanaf 18.00 uur worden ingeschreven bij het wedstrijdsecretariaat in het clubhuis.   

Afhalen startnummers:
Het afhalen van de startnummers is mogelijk op dinsdag bij het wedstrijdsecretariaat. Kom op tijd, want er wordt NIET van het tijdsschema afgeweken!

Medische verzorging:
EHBO Aalten

Herinnering:
Alle deelnemers ontvangen bij de finish een medaille. Op alle afstanden zijn er tevens bekers voor de snelste 3 deelnemers en deelneemsters. De organisatie heeft daarna een 4-tal extra attenties, namelijk de rondetijdenprijzen. De loper of loopster die respectievelijk 24, 30, 36 of 42 minuten als eindtijd heeft, mag zich laten huldigen. Als de eindtijden niet worden “gescoord”, bepaalt de wedstrijddirectie wie de prijs toekomt.

Uitslagen:
De uitslagen zullen z.s.m. na de wedstrijd worden vermeldt op de site: www.ava70.nl

Algemene voorwaarden:
Deelname aan dit evenement geschiedt op eigen verantwoordelijkheid en risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid.

Geen opmerkingen: