woensdag 17 januari 2018

Aankondiging van de Winterboslopen in Beek

De flyer van de Winterboslopen in Beek
De Beekse bosloop competitie vindt plaats op drie achtereenvolgende zondagen (21, 28 januari en 4 februari 2018). Meedoen kan natuurlijk ook voor 1 keer, maar om in aanmerking te komen voor het klassement moet men twee van de drie zondagen meedoen. De twee beste tijden tellen mee voor het eindklassement.

De organisatie is in handen van de Stichting Omloop Beek. Start en finish zijn in de nabijheid van uitspanning ’t Peeske te Beek, nabij ’s-Heerenberg. (gemeente Montferland). Inschrijving voor de diverse afstanden vindt plaats in uitspanning ’t Peeske vanaf 8.00 u, Peeskesweg 12, 7037 CH Beek (Montferland).

Deze bosloop betreft een hardloopwedstrijd door de bossen van Beek. De ondergrond is niet verhard. Het parcours gaat over heuvelachtig terrein. De wedstrijden worden in verschillende categorieën gehouden: meisjes/jongens 1 kilometer, meisjes/jongens 2 kilometer, dames/heren 5 kilometer en dames/heren 10 kilometer. Bij de heren en dames zijn de verschillende categorieën, dames/heren, veteranen 1, veteranen 2 en veteranen 3.

Starttijden van de wedstrijden zijn: jeugd 1 km: 9.00 uur, jeugd 2 km: 9.15 uur, senioren 5 km: 9.45 uur, Senioren 10 km: 10:15 uur. Het inschrijfgeld bedraagt voor de jeugd: 3,50 euro en voor senioren 5 euro. Na de laatste bosloop is er een loterij waarbij een waardebon van Run2Day gewonnen kan worden, je startnummer is je lotnummer. 


Klik voor meer informatie op onderstaande links


informatie


site organisatie

Geen opmerkingen: