dinsdag 2 januari 2018

AVA'70 verzamelt kerstbomen in Aalten

De Kerstbomen ophalers van 2017
De feestdagen liggen achter ons en intussen zijn de trainingen bij AVA`70 hervat, komen eerste wedstrijden weer inzicht en zullen dus ook de eerste prijzen al wel weer behaald gaan worden. Op zaterdag 6 januari 2018 blijven de hardloopschoenen echter voor even in de kast, want dan gaan we in de kern van Aalten wederom de kerstbomen inzamelen. Vanaf 09.30 uur in de ochtend gaat een peloton van een kleine 40 junioren en senioren op pad om alle straten, pleinen en wegen, die gerekend worden tot de kern van Aalten, kerstboomvrij te maken. Chef d`organisation, Gerben Duenk heeft al een groot gezelschap vrijwilligers, bestaande uit chauffeurs en sjouwers op zijn lijstje staan. Daar zitten stoere mannen bij, maar ook sterke vrouwen en niet te vergeten een flink aantal jeugdleden. Omdat vele handen het werk nog lichter maken, is het nog altijd mogelijk om je bij Gerben aan te melden. Om 09.00 uur beginnen de werkzaamheden in het clubhuis van AVA`70 met het drinken van een kop koffie en dan volgt tekst en uitleg.

Na afloop, geschat rond een uurtje of 12, half 1, is er de mogelijkheid om de verloren gegane calorieën weer aan te vullen met soep en brood. Uiteraard ben je ook als KERSTBOMENRAPER op zaterdag 13 januari a.s. van harte welkom op de grote vrijwilligersavond. Opgave hiervoor is wenselijk…. Opgave kerstbomenraper: Gerben Duenk, email: gerbenduenk@outlook.com  (Opgave vrijwilligersavond: vrijwilligersavond@ava70.nl)

Voor leden, die buiten de kern van Aalten wonen, is het natuurlijk ook mogelijk om de kerstboom “te schenken” aan AVA`70. Je kunt de boom op trainingsdagen (deze week, tot uiterlijk 6 januari 2018, 08.58 uur) naast het krachthonk bij de dranghekken neerleggen. Hier mag ook gerust de kerstboom van de buurvrouw, het werk of een vage kennis  bijzitten……..

Geen opmerkingen: