donderdag 25 januari 2018

Deelnemers Stevensloop in Nijmegen krijgen toegangsbewijs NEC-De Graafschap

NEC-De Graafschap vrijdag 23 maart om 20.00 uur
Alle deelnemers aan de Stevensloop op zondag 18 maart krijgen een ticket voor de competitiewedstrijd tussen N.E.C. en De Graafschap één week later. Stichting Zevenheuvelenloop en N.E.C. hebben de handen ineengeslagen om nog meer mensen in beweging te krijgen bij de Stevensloop. De Nijmeegse stadsloop kenmerkt zich met afstanden van 5 kilometer, 10 kilometer, een halve marathon én een kinderloop als hardloopevenement voor iedereen.

Hardlopers die meedoen aan de Stevensloop krijgen op hun startnummer een unieke code waarmee ze online een toegangsbewijs voor het duel N.E.C. – De Graafschap kunnen bemachtigen. Deze competitiewedstrijd vindt plaats op vrijdag 23 maart in het Goffertstadion. De actie geldt ook voor de deelnemers aan de kinderloop.

De samenwerking met de Stevensloop sluit aan bij de visie #SamenBeterNEC, waarbij N.E.C. wil zorgen voor een omgeving waarin haar medewerkers, klanten en andere belanghebbenden het beste uit zichzelf kunnen halen op het gebied van kennis, vitaliteit en mentaliteit. De doelstelling van de Stichting Zevenheuvelenloop is al meer dan 30 jaar het promoten van de loopsport. Samen met N.E.C. zet Stichting Zevenheuvelenloop nu stappen om het voetbalpubliek in beweging te krijgen. (bron)

Inschrijven voor de vierde Stevensloop is mogelijk via www.stevensloop.nl

Geen opmerkingen: