vrijdag 16 februari 2018

Bart van Nunen aan de start van de Gerard Tebroke Memorialloop

Zaterdag 19 mei 2018
Bart van Nunen zal op zaterdag 19 mei aan de start van de 10 kilometer verschijnen in Aalten van de Gerard Tebroke Memorialloop. De atleet van Grete Koens zijn persoonlijk record op de 10 kilometer op de weg is 29.36 minuten. Gaat hij in Aalten voor een nieuw persoonlijk record? Aan het veld zal het in ieder geval niet liggen!

Het publiek krijgt op deze wijze een prachtig stukje topatletiek voorgeschoteld en dat maakt de GTM-loop ook zo bijzonder. “Het Afrikaanse hardloopgeweld loopt de klinkers uit de straten en vliegt over de weg,” zijn veelgehoorde kreten bij de toeschouwers, die enorm genieten van de geleverde topprestaties. Nationale- en  regionale toppers kwamen de afgelopen jaren graag naar Aalten om bij de GTM-loop de strijd aan te kunnen gaan met de aanstormende topatleten uit Kenia. Ook werd menig persoonlijk record gebroken in de straten van Aalten. 

De organisatie van de GTM-loop hoopt ook dit jaar weer een topveld van atleten en atletes te kunnen presenteren bij de start van de 17e editie! Voldoe je aan de  onderstaande limieten? Dan kun je mogelijk in aanmerking komen voor een gratis startnummer en eventuele startgelden.
Limiet 10 kilometer heren: 35:00 minuten
Limiet 10 kilometer dames: 40:00 minuten

Voldoe je aan deze limiet? Klik hier
Prijzengeldschema: Klik hier

Loop jij niet deze tijden, maar lijkt het je wel leuk om mee te doen aan deze wedstrijd? Schrijf je dan hier in en beleef een onvergetelijke 10 kilometer.

Geen opmerkingen: