zaterdag 8 september 2018

Aankondiging van de Fun Walk & Run in Lochem

De flyer van de Fun Walk & Run
Wandelen en hardlopen voor de fun

Op woensdagavond 12 september organiseert De Hoge Weide een Fun Walk & Run. De organisatie van deze wandeling en trimloop ligt in handen van een aantal enthousiaste medewerkers van De Hoge Weide. Zij willen graag deze prachtige zorglocatie eens op een andere manier onder de aandacht brengen. Bovendien een mooie gelegenheid om jong en oud, de buurt, plaatsgenoten en allen met passie voor beweging met elkaar in contact te brengen. Ook bewoners van De Hoge Weide worden betrokken zoals bijvoorbeeld bij het inschrijven van de deelnemers.

Aanmelden
Aanmelding voor deelname kan op 12 september vanaf 18.00 uur in Marga’s Grand Café van De Hoge Weide. De start van de routes vindt plaats voor de hoofdingang, Zwiepseweg 107 in Lochem.

Programma
18.00 uur start inschrijving
18.30 uur start 1,5 kilometer trimloop
18.35 uur start 5 kilometer wandeltocht (startgelegenheid tot 19.00 uur)
19.00 uur start 2,5 – 5 – 7,5 kilometer hardlopen

Kosten
Deelnamekosten: 3,50 (incl. 1 consumptie) De opbrengst komt, na aftrek van de kosten, ten goede aan de bewoners.

Massage
Na afloop is gelegenheid om onder het genot van een drankje, de benen te laten masseren. Een team van enthousiaste fysiotherapeuten en de tafels staan voor u klaar. Een vrije gift zal ten goede komen aan de bewoners van De Hoge Weide. Kom (als het kan) op de fiets! Er is parkeergelegenheid en er zijn verkeersregelaars bij De Hoge Weide. Als mensen op de fiets kunnen komen zou dat de parkeerdrukte kunnen beperken.

Meer informatie
Voor vragen kun je terecht bij Carla de la Haye op telefoonnummer: 0573 289600 of via mail: c.delahaye@szmk.nl. Zij is op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig.

Klik voor meer informatie op onderstaande link

site organisatie

Geen opmerkingen: