vrijdag 28 september 2018

Op vrijdagmorgen in een natuurlijke omgeving van Corle rustig hardlopen!

De eerste training is vrijdag 5 oktober om 10.30 uur bij gastgalerij Ankomm’n in Corle
Bewegen is gezond voor lijf en leden blijkt telkens weer uit onderzoek; goed voor onder meer je brains, conditie, cholesterol, rust in je hoofd, etc. Verantwoord hardlopen is één van de meest efficiënte manieren om aan dit doel te werken. Kans op blessures? Aanzienlijk minder bij deze trainingsvorm, want hier gaat het niet om zo snel en hard mogelijk te lopen, maar lekker hardlopen als onderdeel van een gezond en prettig leven.

Henk Mengers, looptrainer en coach van ‘de Zandloper’, leert je in 10 weken op de vrijdagochtend een gezond-houdende hardlooptechniek aan waarbij je zo min mogelijk kans op blessures hebt. Wil je hier meer over weten kom dan vrijdag 5 oktober om 10.30 uur naar gastgalerij Ankomm’n. Als je een hardloop-outfit aandoet kan Henk een analyse van jou manier van hardlopen geven. We kunnen tevens met belangstellenden overleggen of er een gezamenlijk kinderoppas tijdens het lopen te organiseren is.

Op vrijdagmorgen onder deskundige leiding in een prachtig natuurgebied hardlopen, waarbij een sportief doel gecombineerd wordt met gezelligheid!

Gastgalerij Ankomm’n vind je aan de Mentinkweg 5 in Corle. Voor meer informatie Hans Hendriks van Ankomm’n tel. 06-16592571 of Henk Mengers van Loopgroep Zandloper, tel. 06-12152304.

Geen opmerkingen: