zondag 12 juni 2022

AV Archeus uit Winterswijk houdt weer Obbink Run

Obbink Run 2019
WINTERSWIJK - Op donderdagavond 30 juni houdt Archeus haar traditionele voorjaarsloop, die sinds vorig jaar is omgedoopt tot de Obbink Run. De loop voert ook dit jaar door het mooie buitengebied ten oosten van Winterswijk. De jeugd kan 1 of 2 km rennen, de volwassenen kunnen kiezen uit een 5 of 10 km-loop. De voorinschrijving is inmiddels geopend. 

Voor de jeugd is een parcours uitgezet in de directe omgeving van de Archeus-baan. De 5 kilometer voert de lopers over zandpaden in en rond het Gossinkbos. De 10 kilometer gaat over verharde en onverharde wegen door ’t Vosseveld en terug via het Gossinkbos. Op deze afstand is onderweg een drinkpost met water. 

Start en finish bevinden zich op de thuisbasis van Archeus, sportcomplex De Hunenbulten aan de Vredenseweg 136 te Winterswijk. De prestatielopen over de diverse afstanden zijn geschikt voor zowel trimmers als wedstrijdlopers. In het clubgebouw is gelegenheid tot omkleden en douchen. Er wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdswaarneming waardoor van iedere deelnemer de nettotijd in de uitslag komt te staan.

Het programma:

19.00 uur – 1,0 km (t/m 11 jr)       

19.15 uur – 2 km  (t/m 15 jr)         

19.45 uur – 5 km  

19.45 uur – 10 km   

Voorinschrijven via www.av-archeus.nl kan tot 27 juni 18:00 uur. Archeus vraagt deelnemers zich zoveel mogelijk voor in te schrijven. Dat scheelt de organisatie werk en de deelnemers wachttijd. Na-inschrijving kan tot uiterlijk een half uur voor de start. Betaling bij na-inschrijving bij voorkeur via pin.

Klik voor meer informatie op onderstaande links

informatie

inschrijven

site organisatie

Geen opmerkingen: