dinsdag 13 juli 2010

Gert-Jan Wassink op de Zwarte Cross

Gert-Jan Wassink op de Zwarte Cross, geen bier maar sportdrank!
Aankomend weekend vindt er in Lichtenvoorde het Zwarte Cross Festival plaats. Als ras echte achterhoeker is Gert-Jan Wassink gevraagd te vertellen over zijn droomdoel de Olympische Spelen, zijn weg hiernaar toe en zijn visie op zijn sport. De organisatie wist Gert-Jan te strikken door zijn enthousiasme en ambitie voor zijn sport. Het droomdoel van Gert-Jan geeft weer hoe hij met zijn sport bezig wil zijn. 

Onder het mum, geen bier maar sportdrank is de Zwarte Cross toch een bijzondere locatie. Het optreden van Gert-Jan op de Zwarte Cross past goed in de doelstellingen van zijn stichting (Stichting Gert-Jan Wassink) die hij in 2005 samen met Freek Fokkink heeft opgezet om zowel voor medehardlopers als de maatschappij in zijn algemeenheid een voorbeeld te kunnen zijn in het verwezenlijken van je persoonlijke doelstellingen en ambities.

Als hardloopatleet wil Gert-Jan zich de komende jaren verder ontwikkelen op zowel de cross, baan 5000m, 10.000m en weg, met als doel deelname aan NK's, EK's, WK's en Olympische Spelen.
…..
Het Zwarte Cross festival begon ooit als een gekke motorcross waar rare voortuigen aan deelnamen en gezelligheid het belangrijkste was. Nu is de motorcross uitgegroeid tot een waar festival waarin cultuur uit de regio, muziek en attracties aanwezig zullen zijn.  U kunt Gert-Jan zien op zaterdag 17 juli 11.30 om 12.00 uur in de Theatertipi.
…..
Stichting Gert-Jan Wassink
…..
Klik voor meer informatie over de Zwarte Cross op onderstaande link
…..
….. 

Geen opmerkingen: