donderdag 11 oktober 2012

Organisatie Huttenkloasloop overvallen door overweldige belangstelling

Een gezellige sfeer in het Oldenzaalse stadscentrum
De Huttenkloasloop in Oldenzaal telde zondagmiddag een groot aantal zwartlopers. Dat kwam door een onverwacht overweldigende deelname. Een uur voor de start van de halve marathon waren alle startnummers 'uitverkocht'. Waarop de organisatie besloot dat ook lopers zonder startnummer mee mochten doen.
De omstandigheden voor de vijfde Huttenkloasloop waren ideaal. Het centrum van Oldenzaal was vol lopers en publiek en de sfeer was fantastisch. Het parcours was uitgezet over de Oldenzaalse stuwwal.

Uitslagen:

5 kilometer

10 kilometer

halve marathon

site organisatie
De start van de halve marathon 

5 opmerkingen:

Geert zei

Dat hoor je niet vaak dat zwartlopers toestemming krijgen van de organisatie om mee te mogen lopen met de wedstrijd.

Marco zei

Wel een mooie oplossing! ze kregen denk ik geen Medaille en Massage na afloop die wij altijd wel krijgen Geert.

Rohalt Bergsma zei

Waren overigens weer geweldige 21,1km, mooie omgeving en lekker pittig heuvelachtig parcours. Moeite waard! En ondanks het startnummer-akkefietje, een prima organisatie.

Geert zei

Volgens mij in 2013 echt een wedstrijdje voor jou Gerrit Dijkslag met dat pittige heuvelachtige parcours! Of heb je er al eens gelopen?

Gerrit zei

Toen de woorden "pittie heuvelachtig parcours" las dacht ik hetzelfde Geert. Er zijn alleen wel heel veel mooie wedstrijden in oktober, dus ik acht de kans zelf klein dat ik hier volgend jaar aan de start sta.