woensdag 28 november 2012

Giel Beelen steunt GUV Run voor Serious Request

van links naar rechts Wim Brinkman, Geert Wevers, Bert van Asselt en Frank Roos

De acties om geld in te zamelen voor “Serious Request” beginnen als paddenstoelen uit de grond te rijzen. Van 18 tot en met 24 december a.s. laten 3 bekende radio-DJ`s zich in Enschede opsluiten in Het Glazen Huis, om zodoende aandacht te vragen en geld in te zamelen voor het wereldwijd terugdringen van babysterfte. Gedurende hun verblijf in deze afgesloten ruimte mogen de presentatoren niet eten en uitsluitend shakes e.d. drinken.

Wim Brinkman, Geert Wevers en Frank Roos, allen lid van AVA`70, organiseren vanuit Aalten op 22 december 2012 de GUV Run voor Serious Request. Dit betreft een estafetterun om een financiële bijdrage te leveren voor dit goede doel. Giel Beelen, één van de DJ`s is die meewerkt aan de actie, verzorgde zaterdag jl.een optreden in café Leuven. Daar werd de immens populaire presentator gevraagd de estafetterun te steunen. Met een fraaie handtekening op een grote bokaal, die dienst gaat doen als geldpot, maakte Beelen de actie officieel.

Op dit moment is de organisatie druk bezig met het uitstippelen van de route en waarschijnlijk wordt het traject van Aalten naar Enschede verdeeld in 11 etappes. De afstand per etappe zal variëren van 1,8 tot maximaal 7,6 kilometer. Er zal volgens een tijdschema worden gewerkt, waardoor van tevoren bekend is op welk tijdstip gestart zal worden voor het volgende gedeelte van de route.

Iedereen die het leuk vindt om 1 of meerdere etappes te lopen, heeft de mogelijkheid om deel te nemen. Het is geen wedstrijd, dus zal er in een rustig trainingstempo worden gelopen. Daarnaast heeft organisatie er ook bewust voor gekozen de etappes niet te lang te maken, waardoor ook minder getrainde lopers en lopers deel kunnen nemen aan de estafetterun. Je kunt in Aalten starten, maar er is ook de mogelijkheid om onderweg een stuk van het traject af te leggen. Uiteraard hopen de organisatoren dat ook veel leden van hun eigen vereniging zich aanmelden om deel te nemen.

De start van de estafetterun is om 10.00 uur bij café Leuven en als alles volgens plan verloopt, zal de slotetappe om 15.30 uur van start gaan en gezamenlijk worden afgelegd naar het centrum van Enschede, waar het Glazen Huis staat opgesteld. Hier zal de inhoud van de geldpot worden overhandigd aan Giel Beelen en consorten.

Intussen is de eerste financiële bijdrage al binnen, want de organisatie heeft GUV bereid gevonden als naamsponsor van de estafetterun te fungeren. Directeur Bert van Asselt was gelijk enthousiast over de actie en wil door de financiële ondersteuning va de estafetterun de maatschappelijke betrokkenheid van de GUV tonen. Iedereen kan gratis een etappe van het traject lopen. De opzet van de actie is echter, om zoveel mogelijk geld naar Enschede te brengen voor het goede doel en we hopen dan ook op een mooie vrijwillige bijdrage van de deelnemers.

Giel Beelen toonde zich zaterdagavond in café Leuven ieder geval erg enthousiast over het initiatief en sprak de wens uit, dat het sjouwen van de geldpot richting het Glazen Huis op 22 december een flinke kluif mag gaan worden. De organisatie hoopt, dat een grote groep atleten en atletes uit Aalten en omgeving hardlopend en financieel hun bijdrage leveren aan de estafetterun. Bedrijven en middenstanders die het initiatief van de estafetterun een warm hart toedragen, kunnen de actie sponsoren.

11 opmerkingen:

Jelle zei

mooie foto geert en Wim en frank
ik wil wel mee doen met de 1 route
leuk van jullie dat jullie dit willen
doen

Evelien zei

Mooi man !

Gerrit zei

Waar kan ik die beker van kennen Geert? Goeie actie!

Erwin Wamelink zei

Fantastische actie!
Ik doe graag mee.
Met een team of individueel het maakt mij allemaal niet uit, ik ben erbij.

Groetjes Erwin

Geert zei

Dat heb je goed gezien Gerrit, je hebt die beker ook al eens in de handen gehad.

Jolanda zei

Ik ga sowieso meedoen,super actie. Maar als je verschillende etappes wilt lopen moet je dan zelf voor het vervoer zorgen tussen de verschillende punten?

Geert zei

Ja het mooiste Jolanda is dat je met vijf atleten één auto laat meerijden, dan heb je alles bij de hand.

Dave zei

Mannen van AVA... dit is een mooi initiatief. Goed doel. Goeie reclame voor ons mooi AVA. Ik doe mee en probeer een paar sponsors te zoeken. Onze eigen AVA JEUGD gaat ook meedoen. Dat wordt een mooi geel lint naar Enske. Goa loop'n a'j veur Twente bunt.

Joycet zei

Hallo geert,

noah en denis woeltjes willen erg graag meelopen en dan het liefst de laatste etappe. Ze hebben misschien geen auto ter beschikking kunnen ze evt. met iemand meerijden.

Groetjes denis en noah woeltjes



Jan Rademaker zei

Geert, Frank en Wim, geweldig initiatief. Wij, Arenda en Jan, doen graag mee met een groep van 5 personen en zorgen zelf voor de begeleidingsauto. We zullen zien hoeveel Euro's we bij elkaar kunnen sprokkelen. Ook wil ik de naam van ons bedrijf, Heesen Interiors, graag verbinden aan dit doel.

Succes, Arenda en Jan

André Balke zei

Wij lopen ook graag mee. André en Inez Balke.