zaterdag 17 november 2012

Zevenheuvelenlopers massaal met de trein

Morgen gaan weer veel AVA '70 leden met de trein naar Nijmegen
NIJMEGEN - Zevenheuvelenlopers pakken zondag massaal de trein naar Nijmegen. Zo'n 15.000 lopers en hun fans stappen ruim voor 13.00 uur uit op het centraal station. De NS zet extra treinen in om de duizenden hardlopers naar de start van de Zevenheuvelenloop te brengen.
Zevenheuvelenlopers en supporters uit de richting Arnhem die zondag met de auto naar Nijmegen komen, kunnen hun voertuig parkeren bij de ovatonde bij Ressen. Er rijden extra pendelbussen van het parkeerterrein naar het centraal station in Nijmegen.

Zo'n 33.000 hardlopers staan zondag om 13.00 uur op de Groesbeekseweg aan de start van de Zevenheuvelenloop. Het 15 kilometer lange parcours voert van Nijmegen naar Groesbeek en terug. Ruim zevenhonderd vrijwilligers staan te popelen om er een mooie dag van te maken voor de duizenden renners

Nieuw dit jaar is een extra startvak om drukte op het parcours te verminderen. De toppers starten om 13.00 uur. Een uur later, als de snelle lopers alweer bij de finish zijn, beginnen de laatste recreanten aan de 15 kilometer lange race (bron)

2 opmerkingen:

wilma zei

Allemaal veel succes!

Davy zei

Voor de mens die morgen gaan veel succes!