donderdag 21 februari 2013

Aankondiging van de 32e Engbergenloop in Gendringen

Vorig jaar was de start van de Engbergenloop niet meer op de atletiekbaan
De Engbergenloop wordt op zondag 24 februari 2013 voor de 32e keer door Atletico '73 georganiseerd. Na de jeugdlopen van 1200 meter, die vanaf 10.00 uur worden gelopen, zal de 5 en 10 kilometer worden gelopen. De 5 kilometer start om 10.45 uur en de 10 kilometer om 11.15 uur. Bij beide afstanden zal de start en finish weer als vanouds op de atletiekbaan van Atletico '73 zijn.

Het parcours van de lange afstanden gaat voor een deel door het nieuw ontwikkelde natuurgebied van Engbergen, waarbij ook over het nieuwe bruggetje bij het Diekshuus wordt gelopen. Hoewel beide lange afstanden iets korter zijn dan voorheen, zijn zij nagenoeg even pittig gebleven. De 5 kilometer is zeer toegankelijk voor zowel de geoefende als de beginnende loper. De 10 kilometer is een mooi parcours geworden voor de prestatieve én recreatieve loper met enige trainingskilometers "in de benen".


Henk Mengers vertrekt met de C+ groep om 9.15 uur vanaf de AVA'70 baan en ze lopen daar de 5 kilometer.
Voor meer informatie klik op onderstaande links

parcours 5 kilometer

parcours 10 kilometer

site organisatie

4 opmerkingen:

Geert zei

Vorig jaar was de start voor het eerst op de Rijnweg en was de afstand precies 5 kilometer. Als ik nu het parcourskaartje bekijk dan word er weer op de atletiekbaan gestart. Ik vind het jammer dat er dan weer wat veranderd wordt, ik hou er niet van!

Rob zei

Nog spierpijn Geert van gisteren ha ha,je hebt gelijk er wordt weer vanaf de baan gestart.

Geert zei

Rob, ik denk dat jij er meer last van hebt gehad, maar het ging lekker he?

Gerrit zei

Ik ben ook om 9:15 uur bij AVA