zaterdag 2 februari 2013

Foto's en uitslagen van de 4e Cross van het IJsseldelta circuit in Epe

Eindklassement Junioren C: 1.Stan Prinsen (AVA'70), 2.Cas Swienink (PEC 1910), 3.Joël Plantinga (Isala'96)

Voor de deelnemers en het publiek was het op de deze 2e februari ronduit genieten op de 4e crosscompetitie van het IJsseldeltacircuit. Zowel de atleten als de toeschouwers roemden de prachtige omgeving rond de zandkuil aan Dellenweg in Epe. De parcoursbouwers van Cialfo hadden optimaal gebruik gemaakt van de natuurlijke omgeving om er een échte cross van te maken. En dat werd het dus ook op de onverwacht zonovergoten zaterdag. 

In alle categorieën, van C-pupil tot Master, werd gestreden voor een goede prestatie. De strijd had een extra dimensie omdat de uitslagen in Epe bepalend waren voor de eindstand in de competitie van 4 wedstrijden in totaal. Dat maakte de strijd voor het publiek extra boeiend mede omdat in de onderlinge rangschikking er van alles nog mogelijk was. 

Rond 3 uur in de middag werden de laatste bekers uitgereikt en kon Cialfo terugzien op een fantastische crosshappening en perfecte organisatie. Veel dank derhalve aan de organisatoren en de vele vrijwilligers van onze club die met dit met dit geslaagde crossevenement een keurig visitekaartje hebben afgegeven! Kijk bij de uitslagen voor alle resultaten.

Klik op de link voor enkele foto's van Gerhard Stegeman

fotoalbum

uitslagen

site organisatie

1 opmerking:

Geert zei

Ik moet wel wennen aan de naam IJsseldelta circuit, voorheen de Gelders-Overijsselse Cross.

Zou dat ook betekenen dat we in Aalten nooit meer een wedstrijd toegewezen krijgen?

Stan gefelicteerd met je eindoverwinning.