woensdag 27 augustus 2014

Aankondiging van de 1e Slingetrail in Winterswijk

Winterswijk 1e Slingetrail 9 november 2014
Op 9 november 2014 zal de eerste Slingetrail in Winterswijk van start gaan. De diverse routes voeren je zoveel mogelijk via zand- en bospaden door het prachtige buitengebied van Winterswijk. Vooral op de langere afstanden is er volop de gelegenheid om te genieten van prachtige stukjes bos waar de beek nog ouderwets vrij kan meanderen door het bos. 

Ook komt het typische Winterswijkse coulisselandschap, waarin bos worden afgewisseld door akkers, weilanden, essen en houtwallen, hier prachtig tot zijn recht. Hoewel de route zoveel mogelijk onverhard is moet er toch regelmatig een verharde weg overgestoken worden of een kort stukje gevolgd. De lopers zullen hierbij de normale verkeersregels moeten volgen.

Starttijden: (nog onder voorbehoud)
34 km:               10.00 uur
18 km:               11.30 uur
8 km heren:      11.30 uur
8 km dames:    12.00 uur
Kidz:                 10.30 uur en 11.00 uur
Start/finish zijn te vinden op:
Recreatiepark Het Winkel

De Slingeweg 20
7115 AG  Winterswijk
Tel. nr. 0031 (0)543 513025
Email info@hetwinkel.nl
Hier is voldoende parkeerplaats en eventueel is er de mogelijkheid tot kamperen of gebruik te maken van een beperkt aantal chalets om te overnachten. Neem daarvoor contact op met het Winkel. Door het Winkel wordt een feestzaal beschikbaar gesteld die als kleedkamer gebuikt mag worden en na afloop is er gelegenheid om te douchen in de camping douchegelegenheid. Uiteraard is er ter plekke ook de mogelijkheid tot een hapje en een drankje.
Klik op onderstaande links voor meer informatie

3 opmerkingen:

Geert zei

Leuk initiatief Henrie en Andre

André Bleumink zei

Het wordt een mooi evenement met leuke routes. Doe je ook mee Geert?

Geert zei

Dat denk ik wel Andre, zo ja dan wordt het de 18 kilometer