zaterdag 16 mei 2015

Vijftal trainers AVA'70 geslaagd voor cursus

Erwin Wamelink, één van de geslaagden
Ze hebben er enorm hard voor moeten knokken, maar zaterdag kregen ze dan eindelijk loon naar werken. Erwin Wamelink, Marco van Rijs, Gerben Duenk, Geert Kip en Carmen Keuper zijn geslaagd voor de cursus Trainer 3. Nadat ze in eerste al waren geslaagd voor het assessment-gedeelte, moest er op het complex van AVA`70 nog een praktijkexamen met goed gevolg worden afgelegd. Het was zaterdag dan ook een spannende dag op en rond de baan. Elke cursist moest een training verzorgen aan een groep van 12 atleten en werd beoordeeld op de uitvoering, uitleg en inhoud van de training. Het 5-tal AVA`70 cursisten liet zich van haar beste kant zien en de resultaten waren uitstekend, want alle 5 slaagden voor hun missie.

Een geweldige prestatie van de deelnemers, want de cursus bleek pittig te zijn en vroeg veel inzet van de trainers. AVA`70 is uiteraard bijzonder trots op het vijftal, dat de opgedane kennis direct in de praktijk kan brengen. Het bestuur heeft daarom ook besloten om de komende week op maandag-, dinsdag- en donderdagavond te trakteren op gebak na de training.   

Naast de felicitaties aan de geslaagde trainers ook hulde aan Bert Klutman en Mart Slotboom, die beide als praktijkbegeleider  hun steentje hebben bijgedragen. Dit geldt overigens ook voor de praktijkbegeleiders van andere verenigingen, die onze trainers van advies en input hebben voorzien. Naast het vijftal namen er overigens ook verschillende trainers van andere verenigingen deel aan de cursus, die werd gegeven in het clubhuis van AVA`70. Een woord van dank ook aan Rolien Bosman en de overige kantinemedewerksters, die de cursisten telkens voorzagen van koffie, thee en een gezonde lunch.

Tenslotte willen we de lopers en loopsters bedanken, die op zaterdag hun enorme best hebben gedaan, om de trainers zo goed mogelijk te laten presteren. Erwin, Gerben, Geert, Marco en Carmen nogmaals proficiat!!!  

Geen opmerkingen: