woensdag 10 juni 2015

Aangeboden 3 startnummers van de halve marathon van Zwolle

Zwolle 2013
De vijftiende editie van de Scania Zwolse Halve Marathon staat voor de deur. Op zaterdag 13 juni genieten 8.500 lopers en duizenden supporters van het gezellige hardloopfestijn in de Zwolse binnenstad.

Van scholier tot wereldtopper, van recreant tot doorgewinterde hardloper, in Zwolle is iedereen van de partij! En tienduizenden enthousiaste supporters juichen de deelnemers naar de eindstreep. Langs het gehele parcours spelen fanfares, bands en DJ’s. Op de Grote Markt in Zwolle is het onthaal grandioos. Als je als hardloper gefinisht bent, kun je lekker nagenieten met je vrienden en familie op één van de gezellige pleinen in de Zwolse binnenstad. Wat wil je nog meer: lopen, toegejuicht worden en nagenieten? Zwolle geeft het je allemaal.

Met Dennis Kimetto, Wilson Kipsang en Geoffrey Mutai - drie atleten van absolute wereldklasse - kent de vijftiende Scania Zwolse Halve Marathon een werkelijk uniek deelnemersveld. Het gaat hier immers om de nummers één, drie en zeven van de wereldranglijst marathon allertijden. Stichting Halve Marathon Zwolle is als organisator bijzonder trots op het feit dat Kimetto (wereldrecordhouder op de marathon), Kipsang (parcoursrecordhouder in Zwolle) en Mutai van start gaan in de vijftiende Scania Zwolse Halve Marathon.

En voor dit mooie spektakel, heeft Wim Brinkman een startnummer over. Door zijn blessure kan hij helaas niet lopen, dus wie dit geweldige evenement een keer wil mee maken laat het Wim even weten - wim.brinkman@hotmail.com

Ook Gerton Prinsen en Tracey Jewell bieden hun startnummer aan!

2 opmerkingen:

Geert zei

In het jaar 2013 heb ik, samen met Henk Lammers en Wim Brinkman, mee gedaan aan deze erg sfeervolle wedstrijd. Qua entourage is deze loop te vergelijken met de halve marathon van Venlo, al loop je hier een aanlooprondje van 3 kilometer en 3 ronden door het centrum van Zwolle van 6 kilometer. Helaas kan ik zelf dit jaar niet mee doen maar het is een echte aanrader.

Anoniem zei

Als er nog meer liefhebbers zijn voor een startnr op de halve in Zwolle?
Ook ik heb een startnr over ivm met blessure.
gertonprinsen@hotmail.com