zaterdag 6 juni 2015

Estinea pakt podium plek bij Business Run Gerard Tebroke Memorial

 staand van links naar rechts Jelle Hubers, Yvonne Schepers, Geert Wevers en Rob Elijzen. Zittend Wim Jentink en Frank Roos
Zaterdag 6 juni jl. nam een 6-tal lopers van het Estinea Running Team deel aan de 15e editie van de Gerard Tebroke Memorialloop in Aalten. Men had zich ingeschreven voor de Businessrun, waarbij de tijd van de beste 3 lopers bepalend zou zijn voor het eindresultaat. Het team bestond uit 2 cliënten,  een vrijwilliger en 3 begeleiders.

Het parcours van de 5 kilometerwedstrijd bleek zwaar te zijn, want er zaten de nodige bochten in en daarnaast ging het op sommige stukken verraderlijk omhoog. Drie keer moesten de atleten door café Leuven rennen en dat was al een belevenis op zich. De lopers van het Estinea Running Team waren prima op dreef en dat bleek  temeer, nadat de uitslag bekend was gemaakt. Er was een mooie tweede podiumplek behaald bij de bedrijvenloop en het verschil met de winnaar bedroeg slechts 35 seconden. Een mooie bos bloemen en een fraaie beker werd door aanvoerder Frank Roos in ontvangst genomen.

Uitslagen GTM-Loop, 5 kilometer:
Frank Roos: 19,59 minuten
Wim Jentink: 20,15 min.
Geert Wevers: 20,52 min.
Yvonne Schepers: 25,31 min.
Rob Elijzen: 25,38 min.
Jelle Hubers: 27,50 min.

Overigens heeft Estinea zich ook op een andere wijze laten zien bij de Gerard Tebroke Memorialloop, maar dit was al in de voorbereiding op het sportieve evenement. In de week voorafgaande aan de wedstrijd zijn er door de cliënten van de locatie W & A de Hoven in Aalten meer dan 400 goodiebags gevuld, die de deelnemers bij de finish in ontvangst mochten nemen. Een hele klus, die echter met plezier werd uitgevoerd. Ook deze prestatie werd door de organisatie “beloond” met een GTM-medaille voor de werknemers!

Geen opmerkingen: