zondag 18 september 2016

Uitslagen en foto's van de 5e Landschapsmarathon in Winterswijk

van links naar rechts Mirjam Hoefman, Frank Roos, Anita Roos, Patrick Ikink, Sabine Ikink, Gerwin Jansen-Eupe en Martin Hengevelt


Zondag 18 september vond alweer de 5e editie plaats van de Marathon Nationaal Landschap in de gemeente Winterswijk. De  route voor solo-,duo- en triolopers ging dit jaar ook over onze landsgrenzen richting Duitsland. Om 10 uur vanochtend klonk het startschot bij het Gerrit Komrij College waarna bijna 500 lopers van start gingen. Het weer zat erg mee, na een aantal erg warme weken was het vandaag bij uitstek prachtig hardloopweer.De route ging ook dit jaar weer langs de mooiste plekken rondom Winterswijk en nu ook langs Vreden.
“Door de goede samenwerking met Vreden was het mogelijk om een zeer mooie internationale route te maken. Mede daardoor is het aantal Duitse lopers ook weer gestegen,” zo vertelt Eddie Grotenhuis, voorzitter van de organisatie. De lopers zijn onder andere over Wijngaard Hesselink gelopen en in Meddo was er weer de tocht door de stal van familie Elsinghorst, toch heel bijzonder! Onderweg was er regelmatig muziek te horen en waren er heerlijke hapjes te krijgen op de verschillende rustpunten.
Klik op de link voor de uitslagen en foto's 

Gerwin Jansen-Eupe en Frank Roos

1 opmerking:

Anoniem zei

De link naar het fotoalbum geeft de mededeling dat ik niet de rechten heb om deze te bekijken?