dinsdag 26 december 2017

Aankondiging van de 10e Late Kerst te vroege Nieuwjaarsloop

Groepfoto's van de vorige negen edities
Op woensdag 27 december is de 10e editie van de Late Kerst te vroege Nieuwjaarsloop. Rick Kleinhesselink heeft een route van ongeveer 13 kilometer uitgezet in de buurt van Ulft. We beginnen met een mooi rondje over het DRU terrein, lopen daarna door in de richting van het openlucht theater in Engbergen, de golfbaan van Lohr en via restaurant van Hal keren we via een lus terug naar Ulft.

We starten om 10.00 uur bij Grand Café Het Schaftlokaal op het DRU park, Hutteweg 24 in Ulft en we vertrekken om 9.15 uur vanaf de atletiekbaan bij AVA'70. Evelien Hillen vertrekt om 8.45 uur bij garage Kempers op de fiets naar Ulft. Na afloop is er een mogelijkheid om op eigen kosten wat te drinken in het Grand Café, vergeet dus geen geld mee te nemen!

Klik hier voor een impressie van de vorige edities

Wil je graag aan deze jubileumeditie mee doen, geef je dan even op. 

Deelnemers: 1.Rick Kleinhesseling, 2.Geert Wevers, 3.Henk Mengers, 4.Roel Somsen, 5.Ingrid van Zolingen(fietsen/lopen), 6.Wim Rensink, 7.Evelien Hillen, 8.Paula Verwaaijen, 9.Walter Vaags, 10.Frank Roos, 11.Andre Bleumink, 12.Angelique Vrijdag, 13.Andre Balke, 14.Rob Berkelder, 15.Linda Scholten, 16.Dick Lubbers, 17.Gerry Prigge, 18.Inez Balke

Daarnaast is op maandag 1 januari 2018 de traditionele Nieuwjaarsloop. Een rondje van ongeveer 10 kilometer door Bredevoort met de mogelijkheid voor een Nieuwjaarsduik in de Slingeplas. Vertrek om 10.00 uur bij Geert Wevers, opgeven is niet nodig.

11 opmerkingen:

ineke mengers zei

Ik loop graag mee. Henk Mengers

Roel Somsen zei

Ik loop ook mee.

Wim Rensink zei

Ik loop ook graag mee

Paula Verwaaijen zei

IK loop graag mee

Walter Vaags zei

Zet mij er ook maar bij.

André Bleumink zei

Ik doe mee

Angelique Vrijdag zei

Ik loop ook mee.

Andre Balke zei

Als het enigszins gaat wil ik graag meelopen ����

Linda Scholten zei

Ik loop ook mee.

Dick Lubbers zei

Gerry en ik lopen ook graag mee.

Unknown zei

Misschien ik, Inez