zondag 17 december 2017

Maren de Koning en Douwe Bentsink op erepodium in Eibergen

Podiumplaats voor Maren de Koning van Archeus (rechts)
EIBERGEN - In de vierde wedstrijd van de Twentse crosscompetitie heeft atletiekvereniging Archeus uit Winterswijk drie keer een podiumplaats behaald. Maren de Koning knokte zich bij de meisjes C naar een keurige derde plaats. Douwe Bentsink was in een felle strijd verwikkeld met zijn concurrent van Tion Enschede. Hij moest het ditmaal afleggen met een paar seconden verschil, maar finishte keurig als tweede. Zowel Douwe als Maren doet nog steeds mee voor een podiumplaats in het eindklassement. Luke Hiddink finishte als vierde bij de jongens C. Met nog twee races te gaan is ook Luke nog niet uitgeschakeld voor een podiumplek in het eindklassement.

Petra Meinen liep bij de dames senioren (12 km) naar een heel mooie derde plaats in 57.10. Bij de jongens D weerde Mart Hallers zich voortreffelijk. Hij gaat elke race beter lopen en eindigde net buiten de top 10. De vijfde en zesde (laatste) wedstrijd zijn in Almelo (31 dec) en Enschede (7 jan).
Podiumplaats voor Douwe Bentsink van Archeus (links)