woensdag 27 december 2017

GUV Marathon voor het Kind: Nagenieten

Het plezier spatte van de deelnemers.....
Heel veel deelnemers, zo niet allemaal, zullen tijdens de Kerstdagen de tijd hebben genomen, om nog eens even lekker nagenieten van de GUV Marathon. Dat kon natuurlijk ook prima, want de diverse fotografen hadden een selectie van vele honderden kiekjes beschikbaar gesteld. Daarnaast was er ook nog filmmateriaal, zowel van de grond, als ook vanuit de lucht. Opvallend was het feit, dat van de meeste plaatjes, het plezier afspatte. Natuurlijk, werden ook de wat moeilijkere momenten van sommige lopers vastgelegd, maar ook dat is vaak een indrukwekkend shot.

De afgelopen week mochten we als organisatie ook tal van bedankjes in ontvangst nemen. Via Facebook, per mail, of gewoon op straat, lieten deelnemers, toeschouwers en ouders van pupillen weten, dat ze enorm hadden genoten van dit speciale, sportieve evenement. Voor de organisatie prachtige blijken van waardering.

Dan is er nog een groep plaatsgenoten die kan (na)genieten van de GUV Marathon, namelijk de kansarme kinderen uit Aalten en omgeving. Voor hen is de activiteit opgezet. Speelplezier en vertier van kinderen, die mogelijk wel bij jou in de straat wonen. De afgelopen week kwam er op de bankrekening telkens nog geld binnen en de teller bleef uiteindelijk staan op: € 19.404,05

Wat een geweldige opbrengst……. De organisatie wil nogmaals iedereen bedanken die, op welke wijze dan ook, heeft bijgedragen aan het succes van de GUV Marathon!!
..... en de cateringgroep af!

Geen opmerkingen: