woensdag 1 februari 2023

AVA'70 dropt gul overtollige sportkleding

Prachtig om te zien dat dit initiatief zo gul gesteund wordt!

De verschillende sportverenigingen in Aalten hebben het initiatief van A.Z.S.V. omarmd en nemen deel aan een grote Weggeefbeurs van Sportkleding. De bedoeling is dat overtollige sportkleding wordt ingezameld en beschikbaar is voor volwassenen en kinderen, die de kleding goed kunnen gebruiken. Hierbij kan worden gedacht aan medeburgers, die het financieel niet breed hebben en mede door de weggeefbeurs kunnen gaan sporten. De aangeboden kleding, schoenen en materialen zijn gratis.

Uiteraard wil ook AVA`70 graag een bijdrage leveren aan de weggeefbeurs, dus is men gestart met een inzameling. Menig clubgenoot is inmiddels al de kast ingedoken en de schappen in de hal van het clubgebouw liggen al helemaal vol. Trainingspakken, shirts, tights en schoenen in alle maten en kleuren wachtten op een nieuwe eigenaar. Prachtig om te zien dat dit initiatief zo gul gesteund wordt!

De sportkleding weggeefbeurs vindt plaats op vrijdag 3 februari a.s. van 16.00-20.00 uur bij “Beele Enginering,” Industriestraat 5 in Aalten. (FR)

Geen opmerkingen: