vrijdag 3 februari 2023

AVA`70 dropt gul overtollige sportkleding

Prachtig om te zien dat dit initiatief zo gul gesteund werd!

De verschillende sportverenigingen in Aalten hebben het initiatief van A.Z.S.V. omarmd en nemen deel aan een grote Weggeefbeurs van Sportkleding. De bedoeling is dat overtollige sportkleding wordt ingezameld en beschikbaar is voor volwassenen en kinderen, die de kleding goed kunnen gebruiken. Hierbij kan worden gedacht aan medeburgers, die het financieel niet breed hebben en mede door de weggeefbeurs kunnen gaan sporten. De aangeboden kleding, schoenen en materialen zijn gratis.

Uiteraard wilde ook AVA`70 graag een bijdrage leveren aan de weggeefbeurs, dus startte met een inzameling. Menig clubgenoot dook de kledingkast in en de schappen in de hal van het clubgebouw lagen al snel helemaal vol. Trainingspakken, shirts, tights en schoenen in alle maten en kleuren wachtten op een nieuwe eigenaar. Prachtig om te zien dat dit initiatief zo gul gesteund werd!

De sportkleding weggeefbeurs vond plaats op vrijdag 3 februari j.l. van 16.00-20.00 uur bij “Beele Enginering. Enkele AVA`70-vrijwilligers waren aanwezig om de kleding uit te reiken en daar werd door een flink aantal mensen dankbaar gebruik van gemaakt. “Het was prachtig om te zien, dat je op deze wijze als vereniging je steentje bij kunt dragen aan het geluk van anderen,” aldus een aanwezige AVA-jaan.

Namens de nieuwe eigenaren: Bedankt AVA’70!

Geen opmerkingen: