dinsdag 7 februari 2023

'Leu' uut Aalten, fantastische 'leu'.

'Leu' uut Aalten, fantastische 'leu'.

Afgelopen weekend hadden we een groep hardlopers uut Aalten op bezoek. De aanleiding was een eerder uitermate goed bevallen bezoek van opperhoofd Jan met zijn familie. 'Don Juan' had kennis genomen van ons hardlooparrangement rondom de marathon van Murcia en had zijn lijntjes uitgelegd bij zijn Aaltense hardloopcluppie om eens te zien of er meerdere sportievelingen warm te krijgen waren om af te reizen naar 'el Sur'. En dat lukte.

Eenmaal de Forza Totana-poort gepasseerd en de ontspanning sloeg toe. De freule had lokale hapjes gemaakt en de 'cerveza' koud gezet. De toch altijd aanwezige reisstress smolt als sneeuw voor de altijd schijnende Zuid-Spaanse zon. Ook afgelopen weekend was er vitamine B🍺, C🍊 en D🌞 in overvloed aanwezig aan de voet van de Sierra Espuña.    

De dagen werden gevuld met ontspanning, waarbij zelfs (bijna) iedereen een duik nam in het ijskoude zwembadwater, en inspanning met natuurlijk als sportieve hoogtepunt de wedstrijd in Murcia. Het gemêleerde Aaltense talentrijke gezelschap zorgden voor unieke foto's, prachtige filmpjes en uitzonderlijk mooi geschreven verslagen kortom dé ingrediënten voor een fenomenaal mooie blijvende herinnering, een waar feest.

'Don Juan' en consorten bedankt, het was fantastisch! 'Leu' uut Aalten, fantastische 'leu'

Hasta la próxima (bron)

*Geschreven door Freddie Dieperink, eigenaar Forza Totana, op zijn eigen blog.

Geen opmerkingen: