woensdag 8 mei 2013

Aankondiging van de 5x5 Estafetteloop in Doetinchem

5x5  Estafette, komende zaterdag in Doetinchem
De jaarlijks terugkerende estafetteloop, georganiseerd door Argo Atletiek dit keer op 11 mei 2013, trekt altijd een breed scala aan lopers. Van doorgewinterde duurlopers tot gretige groentjes, van jong tot oud, mannen en vrouwen. En dat is ook precies de bedoeling. Want bij de vijf maal vijf draait het om genieten, van de sfeer, van lopen in een team. Echt samen sporten dus.

Lukt het niet een team samen te stellen en je wilt graag meedoen, stuur dan een mailtje naar woc@argoatletiek.nl en geef aan dat je beschikbaar bent voor een 'blind date'. De organisatie gaat dan zijn best doen om een mooi team voor je te vinden. Graag zien we jou en je team op 11 mei in Doetinchem! Ga voor meer informatie en inschrijven naar www.argo5x5.nl. Tot op heden hebben zich al 73 teams ingeschreven. Start en finish is op de atletiekbaan van av Argo, Sportpark de Bezelhorst, Adres: Bezelhorst 87 te Doetinchem. Elk team moet bestaan uit vijf lopers/loopsters.

Een loper mag maar voor 1 team starten. Alle vijf lopers/loopsters lopen hetzelfde parcours van vijf kilometer. Zij lopen dit in de volgorde zoals opgegeven bij het online inschrijfformulier. Inschrijving is mogelijk met een dames-, heren-, mix- of jeugdteam (t/m 15 jaar). Mixteams moeten bestaan uit minimaal 2 vrouwen, of 1 vrouw en 1 jeugdige. De kosten zijn 5 x 5 euro (€ 25,-) per team of € 5,- voor een blind-date. 


Bij het aanmelden van een team is het verplicht om een rekeningnummer en naam rekeninghouder op te geven van de contactpersoon van het betreffende team. Betaling wordt via automatische incasso geregeld. Betaling van blind-dates is mogelijk op de wedstrijddag bij het wedstrijdsecretariaat. Het tijdschema is als volgt: Om 12.00 uur is het wedstrijdsecretariaat geopend voor afhalen van de startnummers. Om 12.45 uur worden alle ploegen verwacht compleet aanwezig te zijn in verband met het maken van een groepsfoto. Om 13.30 uur is de start van alle eerste lopers.

Klik voor meer informatie op onderstaande links

informatie

site organisatie

2 opmerkingen:

Geert zei

Volgens mij doen er wel dan 10 teams van AVA'70 mee.

Anoniem zei

Zover ik de mensen van AVA'70 ken (van naam) zie ik al 16 teams Geert.
Zelf doe ik mee met de Sjaantjes (teamnaam Intratuin Ava'70 dames 1).
Naast ons team hebben wij ook een mentor en een inspirator bij ons (twee geblesseerde Ava'70 loopsters).

Het wordt vast een mooie middag.

Groet Anja