maandag 3 februari 2014

Vaarwel groene Rakker!

Ruim een maand wordt er al gebruik gemaakt van het nieuwe clubgebouw van atletiekvereniging AVA'70. Vanmorgen is het oude clubgebouw van zijn plaats gehaald om ook een nieuwe bestemming te krijgen in de gemeente Aalten. Volgens mij hebben de leden er bijna 30 jaar gebruik van gemaakt en genieten ze nu al ontzettend van hun nieuwe onderkomen. Vaarwel groene Rakker! (bron site AVA'70). 

5 opmerkingen:

Gerrit zei

Toch een stukje nostalgie dat hier weggetakeld wordt. Volgens mij is deze groene rakker er in 1993 neergezet en was het al een hele vooruitgang met zijn voorganger uit 1984.

Geert zei

Het eerste gebouw kan ik mij niets meer van herinneren. Ik denk dat ik rond 1993 bij AVA'70 lid ben geworden. Het nieuwe gebouw zal er wel net gestaan hebben.

Was de voorganger van de groene rakker nog kleiner?

Gerrit zei

Ja, veel kleiner, denk net een vierde. Twee wc's, twee rijtjes tafels met houten stoelen erbij en langs de kant haken waar je je jas op kom zetten en een bank voor je tas. In de hoek was een keukentje met een koelkast. Rechts voorin was een kleine ruimte voor het materiaal.
Heb denk ik nog wel ergens foto's, zal eens kijken.

Geert zei

Ik ben wel benieuwd naar de foto Gerrit, heb je hem al gevonden?

Henk zei

Ik heb nog ergens een videoband liggen waar de plaatsing van de units in 1993 gefilmd zijn door Jan te Brake sr met mijn camera.