zondag 18 mei 2014

AVA`70 organiseert de 14e editie van de Gerard Tebroke Memorial loop - deel 2

Business Run Aalten - Uw bedrijf loopt toch ook mee?
Zaterdag 7 juni a.s. wordt het centrum van Aalten  weer omgetoverd tot een heuse atletiekarena. Dan vindt namelijk de 14e editie van de Gerard Tebroke Memorialloop plaats. Het hardloopspektakel van AVA`70 trekt jaarlijks honderden deelnemers naar het dorp en zij kunnen rekenen op de aanmoedigingen van het talrijke publiek. De start en finish vindt plaats op de sfeervol ingerichte Markt in het centrum.

DE BUSINESSRUN

Nieuw in het programma is de Bedrijvenloop, dat een onderdeel vormt van de 5 kilometer G.U.V. Business Run voor Dames en Heren. Een team dat deelneemt aan de bedrijvenloop bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 lopers, die allemaal individueel 5 kilometer afleggen. De totaaltijd van de beste 3 lopers bepaalt de einduitslag van het team, dat kan bestaan uit heren, dames of een mix van beide.  Het inschrijfgeld bedraagt € 75,00 per team en daarvoor ontvangen de deelnemers het startnummer, koffie bij ontvangst, een herinnering, een teamfoto, vermelding van het bedrijf op de Website en Facebook. Daarnaast is men uitgenodigd voor de Afterparty bij café-restaurant Stegers (eerste consumptie gratis). Er zijn tevens prijzen voor de 3 snelste teams.

De organisatie biedt de deelnemende bedrijven de mogelijkheid om reclame te maken in de finishstraat op de Markt in Aalten. Dit kan in de vorm van een spandoek, banner of beachvlag. De start van de wedstrijd is om 19.30 uur en eindtijd van de deelnemers aan de Bedrijvenrun wordt tevens opgenomen in de individuele eindrangschikking.
De organisatie nodigt alle bedrijven en instanties uit Aalten en omgeving uit, om zich in te schrijven voor de bedrijvenrun. Wat is er nu leuker om samen sportief bezig te zijn met je collega`s en na afloop gezellig na te genieten van de geleverde prestatie!


UW BEDRIJF LOOPT IN 2014 TOCH OOK BETER………..

inschrijven

site organisatie

Geen opmerkingen: