zondag 25 mei 2014

12e Marathon van Edinburgh (Schotland)

Het shirt en startnummer van Wim
De 12e Marathon van Edinburgh was een groot succes. Meer dan 30.000 lopers hadden zich ingeschreven om deel te nemen aan alle races van het Edingburg Marathon Festival weekend op zaterdag 24 en zondag 25 mei. En naar schatting 100.000 toeschouwers stonden langs de straten van Edinburgh om de atleten te ondersteunen en aan te moedigen. 

David Toniok won de marathon in een tijd van 2 uur 15 minuten en 33 seconden, slechts enkele seconden verwijderd van het parcoursrecord. De Aaltense atleten Wim Brinkman en Tracy Jewell liepen ook in Schotland. Volgens de eerste berichten had Wim (3:43:05) het ontzettend zwaar en was hij na afloop van de wedstrijd flink beroerd. Hij is nu aan het herstellen, aldus Jeanet Brinkman. Tracy heeft super gelopen en ging in een prachtige tijd van 3:52:42 over de finish.

4 opmerkingen:

Geert zei

Jammer Wim dat de tijd iets minder is dan gehoopt maar het kan ook niet altijd mee zitten. Het is al een hele prestatie dat je een marathon uit loopt. Ik hoop dat je herstel voorspoedig verloopt en je nog een aantal leuke dagen in Schotland hebt de komende week, samen met Jeanet.

Tracy je hebt een geweldige marathon gelopen, mijn complimenten. Heb je al eens zo snel gelopen?

wim brinkman zei

Na een heerlijk bad en een heerlijke maaltijd,gaat het al weer een stuk beter: man wat was ik gesloopt. Het verhaal komt er aan. Was zeker een gewldige ervaring om mee te maken ( achter af)
Iedereen die in Eibergen heeft gelopen : proficiaat

Ingrid zei

Wim en tracey hele prestatie!! Petje af!!

Tracey zei

Bedankt Geert! Was gisteravond teruggekomen. Dit was idd snelste wat ik gelopen heb in een marathon. Heb mijn PR op de marathon met bijna 5 minuten verbeterd.