dinsdag 27 mei 2014

AVA`70 organiseert de 14e editie van de Gerard Tebroke Memorial loop - deel 3

De sponsoren van de Gerard Tebroke Memorialloop
Zaterdag 7 juni a.s. wordt het centrum van Aalten weer omgetoverd tot een heuse atletiek-arena. Dan vindt namelijk de 14e editie van de Gerard Tebroke Memorialloop plaats. Het hardloopspektakel van AVA`70 trekt jaarlijks honderden deelnemers naar het dorp en zij kunnen rekenen op de aanmoedigingen van het talrijke publiek. De start en finish vindt plaats op de sfeervol ingerichte Markt in het centrum.

Het organiseren van een wedstrijd als de Gerard Tebroke Memorialloop kost veel voorbereidingstijd. Al maanden van tevoren wordt er begonnen met het beleggen van vergaderingen, aanvragen van vergunningen e.d. Naarmate de wedstrijd dichterbij komt, vindt er vaker overleg plaats en worden de puntjes op de i gezet.
Er zijn 2 zeer belangrijke groepen die het organiseren mogelijk maken van de G.T.M.-loop, namelijk de vrijwilligers en de sponsors.

Voor, tijdens en na de wedstrijd zijn tientallen leden van AVA`70 als vrijwilliger in touw om de verschillende werkzaamheden te verrichten. Een aantal daarvan neemt tussen  de bedrijven door ook nog deel aan de wedstrijd, om daarna de draad weer op te pakken en te helpen sjouwen. Bij voorbaat bedankt de organisatie het peloton aan vrijwilligers, die zich beschikbaar stelt. Daar mogen we als club enorm blij mee zijn!

Een tweede groep, die onmisbaar is bij het organiseren van de G.T.M.-loop zijn onze sponsors. Aaltense en regionale bedrijven en instanties dragen op financieel en materieel gebied een belangrijk steentje bij, om het evenement in Aalten te kunnen laten plaatsvinden. Ook dit jaar deed de organisatie weer met succes een beroep op tientallen sponsors en mede dankzij hun steun kan AVA`70 een mooie traditie in ere houden en een prachtig stukje topsport presenteren. Onze dank in de richting van de sponsors is groot en welgemeend!

Geen opmerkingen: