woensdag 28 mei 2014

Inschrijving 4e Kramp Run op zaterdag 13 september 2014 in Varsseveld geopend

Zaterdag 13 september 2014
Kramp Run is een feest voor zowel lopers als publiek

Lopers lopen meerdere malen langs het publiek; dat is wat het Varsseveldse parcours zo bijzonder maakt voor zowel deelnemers als toeschouwers. Het gecertificeerde parcours van vijf kilometer beslaat twee rondes en finisht in het hart van het dorp. Onderweg rennen de lopers dwars door de hallen van Svedex en Kramp en passeren ze het welbekende Hofshuus om ten slotte via de gezellige straten van Varsseveld richting het centrum te lopen. 

Familie, vrienden en kennissen zien de lopers meerdere malen langskomen. Op die manier wordt het een dynamische race en kunnen toeschouwers de deelnemers een extra steuntje in de rug toejuichen. Aan alle lopers: zorg dat je voldoende power overhoudt voor een mooie eindsprint in het zicht van het publiek!

De inschrijving is geopend en is mogelijk tot en met zondag 31 augustus of tot de limieten zijn bereikt. Klik op onderstaande links voor de inschrijving



In het clubgebouw liggen flyers van deze wedstrijd en deze kunnen mee genomen worden naar wedstrijden die men gaat lopen. Zijn deze op dan graag even doorgeven aan Gerrit Dijkslag en zorgt hij voor aanvulling!

1 opmerking:

Gerrit zei

Bedankt voor het plaatsen Geert, schrijf op tijd in, want we zitten al over de 300 inschrijvingen, waaronder al 22 bedrijventeams!

Mocht je je ingeschreven hebben en alsnog niet kunnen, meldt je dan bij de organisatie af, zodat een ander je zeer gewilde startnummer kan overnemen.