dinsdag 13 november 2018

Kramp Run schenkt ruim € 11.000 aan Kanjers voor Kanjers

Op de foto zie je v.l.n.r.: bovenaan het bestuur van de Kramp Run: Gerrit Dijkslag, Pieter Hubers en Richard Vels, daaronder Reinier Slöetjes (Kramp), Adri Koops en Sandra Winkelhorst van Kanjers voor Kanjers en Jan Frans Berends (Kramp).
De Kramp Run 2018 leverde maar liefst € 11.089 op! Het bedrag is, net als de voorgaande jaren geschonken aan Stichting Kanjers voor Kanjers. Reinier Slöetjes en Frans Berends overhandigden namens Kramp de cheque aan Stichting Kanjers voor Kanjers.

Mede door deze bijdrage realiseerde de stichting het Kanjerfestijn op het Hippisch Festijn. Kinderen met een beperking namen deel aan diverse activiteiten zoals pony’s knuffelen, pony’s rijden, knutselen en een ritje op de menwagen. Een deel van het bedrag werd besteed aan een ballonvaart voor een aantal kinderen en hun ouders. Een jongen die door zijn verminderde spierkracht niet goed meer kan fietsen werd blij gemaakt met trapondersteuning. Van het overige geldbedrag gaan 200 kinderen met een beperking nog klimmen en klauteren in het klimbos in Ruurlo. 


Gerrit Dijkslag, mede-organisator van de Kramp Run is tevreden met de opbrengst. ‘Dankzij sponsoren zoals Kramp, deelnemers en vele vrijwilligers kunnen we het volledige inschrijfgeld van de BusinessRun gebruiken voor het goede doel. Met de ruim 11.000 euro kan Kanjers voor Kanjers weer mooie dingen doen.”

Kramp Run Varsseveld steunt stichting Kanjers voor Kanjers al jaren. De stichting heeft als doel kinderen te laten sporten en spelen die anders niet zo snel in de gelegenheid hiertoe zijn. Meer informatie over de stichting is te vinden op www.stichtingkanjersvoorkanjers.nl

De Kramp Run, een samenwerking tussen atletiekverenigingen ARGO Atletiek uit Doetinchem, Ava’70 uit Aalten en Atletico’73 uit Ulft werd op zaterdag 8 september voor de achtste keer gehouden.

Geen opmerkingen: