zaterdag 22 december 2018

Spraakmakende transfer gaat niet door

De start van de Berkelloop (archief)
Na een week van intensieve onderhandelingen zijn de verenigingen AVA’70 en de Zandloper eruit. De gewilde DJ R blijft toch bij de eerst genoemde club. Met een brok in zijn keel verklaarde de getalenteerde hardloper R, niet te verwarren met de matig getalenteerde voetballer R, dat het een hectische week was geweest, maar blij te zijn dat er nu voor Kerstmis duidelijkheid is.

In het geheim trokken R en de onderhandelaar van AVA’70 zich na de Berkelloop in Almen terug in een plaatselijk etablissement. Tijdens de Berkelloop had R nogmaals zijn talent bewezen door na 5km te finishen in 25:20 min, blessure vrij was deze tijd nog 2 min sneller geweest.

Onder het genot van een plaatselijke pannehoek (niet te verwarren met de in de rest van het land bekende pannenkoek) en uitsmijter werd overeen gekomen dat DJ ook de komende tijd het geel/blauw van AVA’70 blijft verdedigen.

AVA’70 en zeer zeker ook de niet geheel onpartijdige onderhandelaar zijn hier heel erg blij mee en hopen de b van G nog lang op de Hameland baan te mogen verwelkomen.
Uit een reactie van de Zandloper blijkt hun teleurstelling, maar ze zijn zo sportief om R a.s. vrijdag een hartelijk welkom te heten op de Late Kerst & te vroege Nieuwjaarsloop.

Wie zich afvraagt wie de onderhandelaar van AVA’70 was, moet in de uitslagen kijken naar een eindtijd van 19:36 min, gelukkig voor deze onderhandelaar en de nieuwe wet op de privacy zijn er geen uitslagen.

Namens de eveneens geheime schrijver dezes,

Fijne feestdagen en een sportief 2019!

Geen opmerkingen: