donderdag 27 juni 2019

Daar waar anderen het opgeven

Het communicatie en informatiesystemen (CIS) bataljon Met de adjudanten Hans Lammers, Thomas Masil en Marco van de Boogaard ,Noah Brethouwer en voorzitter Lighthouse Sports Foundation Henriëtte Brethouwer. (Foto Kamp Holterhoek)
Eibergen - Met de Komst van een stafeenheid van het eerste Duitse - Nederlandse Legerkorps in 1995 op kamp Holterhoek is ook hun spreuk welke staat afgebeeld op hun wapen tot leven gekomen: “samen zijn we sterk”.

Het verbindingsbataljon dat werkzaam is voor het hoofdkwartier van het Duits/Nederlandse Legerkorps zet zich op de grond in voor de vrede, vrijheid en veiligheid van Nederland en daarbuiten. Zij gaan door, daar waar anderen het opgeven.

Naast dat zij zorgen voor ons land hebben de Duitse en Nederlandse Collega’s zich samen ingezet om tijdens hun jaarlijks “Oktoberfest” geld in te zamelen voor mensen die wel een steuntje In de rug verdienen. De stap naar Lighthouse Sports Foundation werd snel gemaakt omdat zij ook doorgaan waar anderen stoppen. Zij sporten Met kinderen Met een mv- beperking en doen mee aan triathlons en hardloopevenementen.

Adjudant Lammers liet al eerder zien dat hij zijn krachten deelde Met captain Noah tijdens verschillende evenementen. Mede door de spierkracht van adjudant Lammers kon Team Noah mee doen aan triathlons In Nederland en Duitsland.

De verbinding was dan ook snel gelegd zodat ook hier weer de spreuk van het wapen tot zijn recht kwam. Met deze donatie zal Team Noah weer vooruit kunnen om te laten zien dat je beperkingen kunt ombuigen In mogelijkheden. (bron)

Geen opmerkingen: