woensdag 23 september 2020

Aankondiging van de 7.5 en 15 kilometer in Doetinchem

Dit jaar geen halve Marathon maar wel een 7.5 en 15 kilometer
Dit jaar is er niet de traditionele Halve Marathon van Doetinchem; een dergelijk groot evenement in dit Covid-19 tijdperk is te risicovol en eigenlijk niet te organiseren. Maar op zondag 25 oktober 2020 is er wel een heuse wegwedstrijd op het bekende 7.5 km parcours, die door de 15 km lopers 2 keer wordt afgelegd. Een mooie kans voor de snelle lopers om hun krachten te meten en voor de recreanten een motiverende stip op de horizon.  

Inschrijven via www.inschrijven.nl tot uiterlijk 18 oktober; na-inschrijven is niet mogelijk. Wees er wel snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt tot 200 deelnemers per afstand. Kosten zijn slechts €3,-.  

Om de 1.5 meter-regel te kunnen waarborgen wordt er gewerkt met startgroepen op basis van de door deelnemer bij inschrijving opgegeven ingeschatte looptijd. Helaas zonder publiek op het Argo-terrein en ook de deelnemers zelf mogen slechts pas kort voor de start het Argo-terrein betreden en mogen na de finish niet langer blijven dan strikt noodzakelijk.

Alle coronamaatregelen die in een protocol zijn opgenomen en een uitleg over de startprocedure en formering van startgroepen worden gecommuniceerd via het inschrijfformulier en de website.   

Voor meer informatie ga je naar de website van ARGO Atletiek www.argoatletiek.nl

Geen opmerkingen: