dinsdag 31 mei 2022

King of the Beeklaan – we slaan een jaartje over!

Schrijf je nu in voor de TommyBeusRun in Bredevoort

Een kleine 2 weken geleden heb ik via dit sympathieke platform de 5e editie van de King of the Beeklaan aangekondigd. King / Queen of the Beeklaan: de man tegen man / vrouw tegen vrouw wedstrijd met een hoog kwajongensgehalte. We hebben besloten om editie 5 uit te voeren in 2023, we slaan dus een jaartje over. King Bram, nu licht geblesseerd, heeft dus geluk. Hij kan minstens een jaar revalideren en sterker terugkomen in 2023!

Soms komen er dingen op je pad waar je even stil van wordt. Op 3 juli heeft Tom van Beusekom een hardloopwedstrijd georganiseerd om aandacht te vragen voor het KWF. Hardloopvriend en Avajaan Tom is ziek en wil met het organiseren van deze wedstrijd een statement maken voor zijn grote passie en zijn hardloopvrienden. En daar gaan wij natuurlijk allemaal aan mee doen!

De strijd op de Beeklaan was gepland zaterdagavond 2 juli. En de strijd op de Beeklaan is een zodanige strijd dat je ’s avonds – het is vaak meer nacht – met de tong op de knieën naar huis gaat. Het vermoeden is er echter dat dit ook te maken kan hebben met het royale afpilsen op het kantoor van de sponsor…

We hebben de sponsor, het sympathiek architectenbureau aan de Hofstraat, bereid gevonden om de kosten die hij normaal gesproken kwijt is aan drank, koelwagen, merchandising, huren van hazen, prijzen, kratten bier om zijn eigen zonen mee te laten doen…in te zetten voor het KWF.

De atleten die de strijd op de Beeklaan al eens gevoerd hebben weten hoe zwaar het is. 2,3 soms 4 keer die venijnige bult op. Op topsnelheid. Onder toeziend oog van honderden toeschouwers. Als je deze strijd aan kunt, kun je ook 5 km hardlopen voor het KWF. Makkelijk! Hoeft niet hard, meedoen is belangrijker. Het is op zondagmorgen 10.00 uur. Best vroeg, maar het doel heiligt alle middelen. Wat zou het mooi zijn als we met een hoop Queens en Kings aan de start staan bij de hardloopwedstrijd van Tom.

Het meedoen aan deze wedstrijd kost € 15,=. De opbrengst van deze loop zal verdeeld worden over: KWF Kanker Bestrijding, Titussport en Running Team Liemers. Inmiddels is de inschrijving geopend.

Samen met Tom gaan we er een memorabel weekend van maken. Niet knallen op de Beeklaan, maar knallen bij de Intratuin. Voor onze Tom!

Met sportieve groet,

Organisatie King / Queen of the Beeklaan

2 opmerkingen:

Gerrit Dijkslag zei

Hallo Tom, prachtig initiatief, helaas ben ik op 3 juli bij het WK hockey in Amstelveen. Is er een mogelijk om een bijdrage te storten, of ben je nog een keer bij AVA?
Groeten Gerrit en sterkte!

Gerrit zei

https://gofund.me/64dd64fe