zondag 22 mei 2022

Verslag en foto's van de 8e Quintusloop in Hengelo

Arja te Brake in actie op de halve marathon

Na afwezigheid van 2 jaar, om de bekende reden, vond er weer de quintusloop plaats. De start en Finish was voor het eerst verplaatst naar het centrum van Hengelo Gld t.o. eetcafé Jansen en Jansen Voor de afstanden 5km, 10km, 21,1km (Halve marathon) en de kidsrun was veel belangstelling.

Bij de kidsrun ging de overwinning in de diverse leefdtijdcategorieën naar: Rifka Hell uit Dieren, Stan Zuurveld uit Hengelo Gld, Lena Wisselink uit Hengelo Gld, Siebe de Jong uit Heelweg en Arwen Hovenier uit Warnsveld.

Bij de 5km ging de overwinning bij de dames naar Judy van de Berg uit Ellecom en bij de heren naar Evan Oosterink uit Zelhem. De 10km werd bij de dames een prooi voor Jolanda Brugman uit Zutphen en bij de heren ging Thomas Konings uut Grolle (Groenlo) met de eer strijken.

Tenslotte bij de halve marathon was Mey Ping Low uit Holten de snelste dame en Ivo Varenhorst uit Enschede de snelste bij de heren.

De organisatie kan terugkijken op een bijzonder geslaagd evenement, de talrijke positieve reacties waren zeker op hun plaats.

Klik op de link voor de foto’s van Theo Seesing

fotoalbum

Geen opmerkingen: