donderdag 6 juli 2023

Aankondiging van de 2e Bargloop in Barlo

Dit jaar wordt op vrijdagavond 7 juli, in samenwerking met de Oranjevereniging Barlo, voor de tweede keer de Bar(g)loop georganiseerd. Waar er bij de eerste editie maar 1 afstand was zijn er dit jaar 2 afstanden toegevoegd! Namelijk de 1km voor kinderen tot 9 jaar en de 2km voor kinderen van 10-15 jaar oud!

De startijden zijn als volgt:

1km - 18:30 uur

2km - 18:40 uur

5km - 19:00 uur

Het parcours van de 1 en 2 kilometer slingert rondom feest locatie Groot Deunk. De 5 kilometer is grotendeels onverhard en gaat dwars door het glooiende landschap van Barlo. Je komt van alles tegen, zo loop je langs de locatie waar de Achterhoekse vlag is ontstaan maar meer kunnen we echter niet verklappen.

Schrijf je nu snel voorin en je bent verzekert van een plaatsje op de eerste rij.  Je betaalt pas bij het afhalen van het startnummer. Start en finish locatie: Groot Deunkweg 5, Aalten. 

Inschrijving ter plaatse is vanaf 18:00 uur mogelijk tot 1 sec voor de start. (wij doen niet zo moeilijk). Inschrijfgeld voor de kinderen is maar 3,- en voor volwassenen 5,- euro. Wandelaars zijn ook welkom op het parcours en kunnen om 19:00uur starten voor een adembenemend 5 kilometer rondje door Barlo. Wij wensen u nu al een fantastische avond toe.

Klik op de link voor meer informatie:

informatie

inschrijven

deelnemers

De organisatie van de 2e Barlose Bar(g)Loop

Geen opmerkingen: