maandag 10 juli 2023

Wetenswaardigheden van de 43e Walfortloop in Aalten

Een lang gerekt lint op het pad langs de Keizersbeek

Dinsdag 11 juli vindt de GUV Walfortloop plaats. Enkele belangrijke wetenswaardigheden over deze Zomeravondloop:

OrganisatieAtletiekvereniging AVA`70

WedstrijdsponsorGUV Aalten

Start- en finishlocatieDe start en finish van alle wedstrijdonderdelen vindt plaats op de atletiekaccomodatie van AVA`70, Bredevoortsestraatweg 110-A, 7121 MH Aalten

Programma:

19.00 uur: Start 1 kilometer (kinderen tot en met 9 jaar)

19.15 uur: Start 2 kilometer (kinderen 10 tot en met 15 jaar)

19.45 uur: Start 5 en 10 kilometer, 1 ronde

ParcoursDe wedstrijd van de jeugd (1 kilometer) vindt plaats op de atletiekbaan, waarbij de jongste talenten ruim 3 ronden lopen.

De deelnemers aan de 2 kilometer gaan van de baan af in de richting van de Walfortlaan, waar een draaipunt in het parcours zit.

Het parcours van de 5 en de 10 kilometer gaat over verharde wegen en zandpaden in het prachtige buitengebied rondom kasteel `t Walfort.  

KleedgelegenheidEr is een mogelijkheid om te kleden en te douchen in het clubhuis van AVA`70.

ParkeergelegenheidParkeren kan op het complex van AVA`70. Volg zo mogelijk de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

InschrijvingDe voorinschrijving sluit op maandag 10 juli om 23.59 uur. Op de wedstrijddag kan er vanaf 18.00 uur worden ingeschreven bij het wedstrijdsecretariaat in het clubhuis.   

Afhalen startnummersHet afhalen van de startnummers is mogelijk op dinsdag 11 juli bij het wedstrijdsecretariaat. Kom op tijd, want er wordt niet van het tijdsschema afgeweken!

Medische verzorgingEHBO Aalten

PrijzenVoor de nummers 1, 2 en 3 bij alle afstanden zijn bekers beschikbaar. De prijsuitreiking van de 1 en 2 kilometerloop vindt plaats om 19.35 uur. De prijsuitreiking van de 5 en 10 kilometerwedstrijd z.s.m. na binnenkomst van de laatste deelnemer. Voor alle prijswinnaars geldt, dat men bij de prijsuitreiking aanwezig moet zijn.

HerinneringAlle deelnemers ontvangen bij de finish een medaille.

UitslagenDe uitslagen zullen z.s.m. na de wedstrijd worden vermeldt op de site: www.ava70.nl

Algemene voorwaardenDeelname aan dit evenement geschiedt op eigen verantwoordelijkheid en risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid.

Geen opmerkingen: