vrijdag 24 oktober 2008

Aankondiging van de 3dNb Crosscompetitie in Aalten

3dNb-crosscompetitie 2008:
…..
Een andere naam en een andere start- en finish-locatie. Afscheid van ons vertrouwde stekkie aan de Loohuisweg. Geen nostalgische schuur meer voor inschrijven, omkleden en snert bij Anton en Hermien. Dit alles moeten we vaarwel zeggen om met de tijd mee te gaan. Met de invoering van inschrijving en uitslagenverwerking op de computer is het niet meer mogelijk om dit nog op de oude locatie te doen. Ook aan de vraag naar sanitaire voorziening konden we niet voldoen.

Door drie keer de Gelders/Overijsselse Cross te mogen organiseren met start en finish in de Ringkamp bij het gebouw van Ons Genoegen aan de Huiskermatedijk, is besloten ook hier onze eigen cross te laten plaatsvinden. Hier kunnen we in een verwarmde omgeving de inschrijvingen, uitslagen en omkleden realiseren. Tevens zijn hier wel sanitaire voorzieningen aanwezig. Uiteraard zullen Anton en Hermien hier ook weer staan met de alom geprezen snert van het "Hoge Veld" en andere versnaperingen.

Een nieuwe start met een nieuwe sponsor (3dNb) hopen we hier voorlopig vooruit te kunnen. De verdeling van de (geld) prijzen (5-10-15 km.) in de diverse categoriexc3xabn staan bij de informatie vermeld. Bekers voor de eerste drie jongens en meisjes bij de jeugd blijft gehandhaafd.

Voor de 1 – 2 en 6 km. moest er een ander parcours komen. Voor de 1 en 2 km is er in de Ringkamp voor de jeugd een mooi parcours uitgezet. Voor de 6 km moest naar een andere oplossing worden gezocht en is besloten deze de ronde van de 10 en 15 km. (1 ronde is 5 km.) te laten lopen. Dus in plaats van 6 km. nu 5 km. Het parcours van de 5 km. is enigszins aangepast omdat er op een andere locatie gestart wordt. Het stukje langs de spoorbaan is vervallen. Hiervoor zijn is het Loohuisbos enkele aanpassingen gedaan.

Programma voor de eerste vier zaterdagen in november:

13.00 uur Start jeugd t/m 9 jaar.
13.10 uur Start jeugd t/m 15 jaar.
13.30 uur Start 5 km.
14.00 uur Start 10 en 15 km.
…..
…..
…..

Geen opmerkingen: