dinsdag 17 april 2012

Aankondiging van de Hardloop4daagse in Apeldoorn

Hardloop4daagse Apeldoorn 25 t/m 28 mei
De lente is begonnen en de Pinksterdagen komen met snelle schreden dichterbij. Al veel mensen hebben zich ingeschreven. Leuk om te vermelden is dat we veel nieuwkomers kunnen verwelkomen. We hopen echter dat er zich nog meer oude bekenden aan zullen melden. De inschrijving sluit op 6 mei 2012. Dus….schrijf je nog snel in!!!
Ook estafetteteams zijn nog van harte welkom.
Bij de inschrijvingen kunnen we ook al weer drie namen ontdekken van winnaars vorig jaar: Mark Huisman, 1 ste man op de 100 km, Ralph Apeldoorn, tweede man op de 60 km, en Pim Quist, derde man op de 60 km. Ook de winnares op de 100 km, Polly Nkambi, heeft aangegeven dat ze weer van de partij is!
Op de site van de hardloop4daagse heeft u het goede nieuws al kunnen lezen. In de verkiezing van hardloopevenement van het jaar staan we, ondertussen op de tweede plaats. Dat betekent dat er al velen op ons evenement gestemd hebben. Daar zijn we heel blij mee. We willen diegenen die nog niet gestemd hebben, oproepen om dat nog te doen. Graag eindigen we, natuurlijk, op de eerste plaats. Stemmen kan nog tot 22 april op  www.hardloopevenementvanhetjaar.nl.
Het goede doel van dit jaar is Stichting Hongaars Zorgkind. Deze organisatie verzorgd vakanties voor Hongaarse tehuiskinderen. Per inschrijving zal er 1 euro aan het goede doel gedoneerd worden. Op de startlocatie zal ook een bus voor een vrije gift staan. Op de site van de hardloop4daagse kunt u meer lezen over het werk van Stichting Hongaars Zorgkind.
Op tv Apeldoorn is een interview te zien over de hardloop4daagse. Zij zullen tijdens het evenement ook verslag komen doen.
We willen al onze sponsoren bedanken voor het mogelijk maken van dit unieke evenement: Runnerswordl, Axa Nova, Trivento, Schadecentrum Apeldoorn, Veldwijk, Visscher, Party Service, Boels, Geldersch Landschap, Bécé

site organisatie

4 opmerkingen:

Marieke zei

Lijkt me ooit als ik groot ben wel leuk om te doen....

Iwan zei

Bedankt voor jullie stem voor de Hardloopvierdaagse !!

Morgen 22/04 worden de stemmen geteld en de balans opgemaakt bij de verkiezing Hardloopevenement van het jaar ..
;-)

Geert bedankt voor de berichtgeving op je mooie, informatieve site !!

Anoniem zei

Beste Geert

Ook namens mij bedankt voor het plaatsen. 3 Mei mag de hardloop4daagse een award in ontvangst nemen, in Den Haag. Welke plek is nog een verrassing. Laatste tussenstand stonden we eerste in onze categorie. Hopelijk melden zich nog veel lopers aan! De inschrijving is tot 7 mei a.s.

met sportieve groeten,

Gemma Velders

(PR, secretaris stichting hardloop4daagse)

Iwan zei

Nadat ik deze mooie site weer even helemaal doorgenomen heb volgt nu nog een video die over de HL4D gemaakt is.

Geeft een goede indruk hoe het dit jaar was !!

http://www.youtube.com/watch?v=1vcvJxLI66U&feature=plcp

En oh ja,
toen Gemma bovenstaande reactie plaatste was het nog niet bekend maar -misschien ook door stemmen van jullie (!)- is de HL4D in 2012 Leukste Hardloopevenement in zijn categorie geworden !!
;-)

Daar zijn wij natuurlijk erg trots op bij avVeluwe !!

Bedankt als je stemde en/of meeliep en leuk jullie eventueel volgend jaar in Apeldoorn bij weer een nieuwe HL4D te verwelkomen ..

Groetjes,

Iwan.