dinsdag 24 april 2012

Gerard Tebroke Memorialloop - Deel 2: Rabobank Kidsrun

De start van de oudere jeugd in 2010
Op zaterdag 2 juni a.s. vindt de Gerard Tebroke Memorialloop plaats in Aalten. De wedstrijd is in een nieuw jasje gegoten. Zo is de start en finish verplaatst naar de Markt in het centrum van het dorp. Daarnaast is het programma gewijzigd en zijn er nieuwe onderdelen aan toegevoegd met het doel, om de wedstrijd mooier, gezelliger en sfeervoller te maken. Niet alleen voor de lopers en loopsters, maar zeker ook voor het publiek.
De komende weken zullen we met regelmaat op de wedstrijd vooruitblikken met nieuws en wetenswaardigheden over de Gerard Tebroke Memorialloop.
DEEL 2: RABOBANK KIDSRUN* TEVENS AALTENS (BASIS) SCHOLEN KAMPIOENSCHAP*
Het deelnemersveld aan de Rabobank KidsRun vertrekt om 17.45 uur voor hun wedstrijd over 1600 meter. Jongens en meisjes tot en met 15 jaar kunnen aan deze loop deelnemen, waarbij de start op de Markt is en de finish ook. Het parcours gaat dwars door het dorp en er is een klein gedeelte zelfs overdekt, want ook de Rabobank KidsRun gaat door de Intertoys heen. Omdat de ronde twee maal moet worden afgelegd, komen de deelnemers ook twee keer door de mooiste en grootste speelgoedwinkel van Aalten.
Geef je op voor 20 mei a.s., want dan krijg je een startnummer met je voornaam en dan weet het publiek ook wie je bent! Na afloop van de wedstrijd krijg je o.a. een mooie medaille en het startnummer mag je houden als aandenken. Schrijf je nu in via: www.inschrijven.nl
SCHOLIEREN VAN DE AALTENSE BASISSCHOLEN OPGELET!!!!
Bij deze wedstrijd wordt ook gelopen voor het scholenkampioenschap van Aalten. Welke basisschool heeft het snelste jongens- of meisjesteam van de gemeente Aalten? Alle leerlingen van de Aaltense basisscholen, die in de groepen 3 tot en met 8 zitten, krijgen begin mei een inschrijfformulier en kunnen zich daarmee opgeven voor de Rabobank KidsRun. Je loopt voor jezelf en je hoeft je voor de scholenkampioenschappen NIET als team op te geven. Behalve het startnummer met je naam, krijg je ook een chip. Dit is een plastic plaatje, dat aan een bandje zit en dit moet je voor de start om je enkel vastmaken. De computer vertelt je persoonlijke tijd, maar geeft later ook aan, welke school het snelste team heeft. En daar is natuurlijk een mooie beker voor, die op school zal worden uitgereikt! Iedereen die meedoet, krijgt een mooie medaille en het startnummer met je naam is voor je plakboek!
JIJ DOET TOCH OOK MEE???

Geen opmerkingen: