vrijdag 13 april 2012

Gerard Tebroke Memorialloop - Deel 1: De Intertoys Kidsrun

De start van de jongste jeugd in het jaar 2010
Op zaterdag 2 juni a.s. vindt de Gerard Tebroke Memorialloop plaats in Aalten. De wedstrijd is in een nieuw jasje gegoten. Zo is de start en finish verplaatst naar de Markt in het centrum van het dorp. Daarnaast is het programma gewijzigd en zijn er nieuwe onderdelen aan toegevoegd met het doel, om de wedstrijd mooier, gezelliger en sfeervoller te maken. Niet alleen voor de lopers en loopsters, maar zeker ook voor het publiek.
De komende weken zullen we met regelmaat op de wedstrijd vooruitblikken met nieuws en wetenswaardigheden over de Gerard Tebroke Memorialloop.
DEEL 1:“DE INTERTOYS KIDSRUN”
Om precies 17.30 uur zal het startschot klinken voor het eerste onderdeel van de Gerard Tebroke Memorialloop, namelijk de Intertoys Kidsrun. Hieraan kunnen jongens en meisjes meedoen tot en met 9 jaar. We starten op de Markt in het centrum van Aalten en er wordt een ronde door het dorp gelopen van 800 meter. Tijdens de wedstrijd komen we ook nog bij de Intertoys. Dit keer niet om er gezellig speelgoed uit te zoeken, maar om er doorheen te rennen. De speelgoedwinkel viert dit jaar een jubileum en de eigenaar van de winkel in Aalten, Marcel Geling, vond het een leuk idee, om de kinderen door zijn winkel te laten lopen. Gewoon achter er aan in en aan de voorkant er weer uit. Als de lopers en loopsters weer op de Markt zijn aangekomen staat daar niet alleen veel publiek om de kids aan te moedigen, maar is er natuurlijk ook de geweldig enthousiaste speaker, Henk Borgmeijer uit Dalfsen om iedereen over de finish “te praten.”
Wanneer je het leuk vindt om mee te doen aan de Intertoys Kidsrun, kun je je nu al opgeven, via: www.inschrijven.nl. Als je dit doet voor 20 mei a.s. dan zorgen wij ervoor dat je een startnummer krijgt met je voornaam. Omdat we graag willen, dat we de goede tijden bij de goede lopers en loopsters hebben, krijgt iedereen een chip. Dit is een plastic plaatje dat aan een bandje zit. Dit kun je om je enkel doen en zo wordt automatisch de tijd op de computer gezet.
Natuurlijk mag je het startnummer met je naam houden, maar elke deelnemer en deelneemster die over de finish komt krijgt ook een mooie medaille en misschien hebben we ook nog wel een verrassing….
GEEF JE NU SNEL OP  VOOR DE INTERTOYS KIDSRUN EN DAN ZIEN WE JE OP ZATERDAG 2 JUNI A.S. OP DE MARKT IN AALTEN!!

JIJ DOET TOCH OOK MEE???

Geen opmerkingen: