vrijdag 20 april 2012

Nieuwe website: www.deblessure.nl


www.deblessure.nl
Ben je geblesseerd en op zoek naar informatie over je klacht? Ben je op zoek naar informatie over anatomie of functie van bepaalde structuren in het menselijk lichaam? Wil je met andere mensen ervaringen uitwisselen over je klacht? Sinds kort is de website www.deblessure.nl online gegaan.

Dit is DE website met informatie over het houding- en bewegingsapparaat van het menselijk lichaam. De website gaat in op de werking van het lichaam en de blessures, aandoeningen, klachten en ziektes die voorkomen. Alle lichaamsdelen worden apart behandeld. Hierbij gaat aandacht uit naar de functie van het weefsel, de symptomen bij de klachten, het onderzoek dat nodig is om een diagnose te stellen en wat de mogelijke behandelopties zijn.
De website is informatief voor leken, maar ook voor de (para)medici. Het is eenvoudig en overzichtelijk opgezet en geeft een totaaloverzicht aan informatie.

DeBlessure.nl heeft de volgende dochterwebsites:
www.DeVoet.nl, www.DeEnkel.nl, www.DeAchillespees.nl, www.DeScheen.nl, www.DeKnie.nl, www.DeHamstrings.nl, www.DeHeup.nl, www.DeBekkenbodem.nl, www.DeRug.nl, www.DeNek.nl, www.DeSchouders.nl, www.DeElleboog.nl, www.DePolsHand.nl

Geen opmerkingen: